Știrile zilei, 29 iunie: Cele mai importante informații de astăzi, pe scurt

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Știrile zilei, 29 iunie. ȘtiriDiaspora îți prezintă cele mai importante informații apărute în prima parte a zilei, pe scurt.

-> 269 noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus s-au înregistrat în ultimele 24 de ore în România. Au murit în total 1.634 persoane și s-au vindecat 18.912. Cifrele complete AICI.

->  MAE, anunț despre existența românilor infectați cu noul coronavirus în fermele din Catalonia, Spania. Detalii în EXCLUSIVITATE AICI

-> Un român, în vârstă de 58 de ani, a murit, sâmbătă, în Fuenmayor, La Rioja, Spania. Mai multe informații AICI.

-> O româncă din regiunea Umbria, Italia a fost hărțuită de un tunisian de 33 de ani care, după ce i-a furat cheile de la casă, a pătruns în apartamentul ei și a refuzat să mai plece din locuința pe care o ocupase abuziv. Povestea pe larg AICI.

-> Peste 100.000 persoane au trecut frontierele țării duminică. Aproape 3000 de români, trimiși spre izolare/carantină. Detalii AICI.

Știrile amiezii pe Ștri Diaspora

 

-> Un român este cercetat de magistrații din Szeged, Ungaria, pentru o presupusă fraudă de peste 12.000.000 de forinți, echivalentul a peste 33.000 de  euro. Informații pe larg AICI.

-> Germania. 1.000 români, infectați cu COVID-19 la o firmă de procesare a cărnii. Protest masiv: „Nu suntem un abator” (VIDEO) Vezi DETALII.

-> Autoritățile din China au reinstaurat, duminică, restricții legate de COVID-19. Peste 400.000 de persoane care locuiesc în apropiere de Beijing au fost plasate în izolare, după ce în regiunea unde stau au fost depistate 18 cazuri de infecție cu coronavirus. Informații pe larg AICI.

-> Un român venit din Germania, ucis fără milă de prietenul său. Florin avea doar 25 de ani. Vezi motivul CRIMEI AICI.

-> Ex-consilierul fostului premier Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a rămas fără unul dintre cei trei avocați, înainte de dezbaterile care încep luni, la ora 13.00, la Tribunalul Gorj, în dosarul în care este acuzat de instigare la dare şi luare de mită. Detalii AICI.

-> Vasile Dâncu revine la conducerea PSD? Planul fostului lider de la Cluj AICI.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel