Un român venit din Germania, ucis fără milă de prietenul său. Florin avea doar 25 de ani

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Un tânăr de doar 20 de ani, student la Politehnică, și-a ucis cu sânge rece prietenul întors din Germania. Tragedia s-a petrecut duminică noaptea, în comuna Islaz, județul Teleorman.

După ce au băut mai multe pahare la „Dializa”, o cârciumă de pe raza localității, doi tineri s-au luat la harță. Totul, spun cei prezenți, ar fi pornit de la o țigară. Pentru că a refuzat să-i dea o țigaretă, unul dintre ei, un băiat de 20 de ani, student la Politehnică, a scos cuțitul și l-a ucis pe Florin, tânărul de 25 de ani, cu cinci lovituri înfipte în piept, în zona inimii.

Moartea a survenit instantaneu iar echipajele de salvare solicitate să intervină nu au avut altceva de făcut decât să constate decesul. Ulterior, pentru a scăpa de arma albă, criminalul l-a aruncat în WC, acolo fiind găsit de criminaliști.

 

„Mortul” îl șicana de vreo două săptămâni

 

Conform unor surse judiciare, ucigașul ar fi declarat că „mortul” îl șicana de vreo două săptămâni, din momentul în care a revenit în localitate, din Germania, și de atunci, a început să umble cu cuțitul la el, semn că a premeditat crima.

Mădălin a fost reținut de polițiști și dus pentru audieri, la sediul Poliției din Turnu Măgurele. În cursul zilei, procurorii vor cere instanței de judecată arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, informează infotr.ro.

 

Localnicii sunt îngroziți și susțin că nu au nicio protecție pe timpul nopții

 

Cazul i-a lăsat fără cuvinte pe locuitorii comunei Islaz, în condițiile în care tânărul de 20 de ani nu era cunoscut ca un consumator înrăit al băuturilor alcoolice. În ultima vreme devenise, însă, foarte nervos, susțin oamenii.

Aceștia se tem acum pentru siguranța lor de fiecare dată când se așterne întunericul, din cauza grupurilor strânse la cârciumi, dar și în parcuri, unde se consumă nu doar alcool în exces, ci și substanțe interzise.

În plus, nu există nicio protecție pe timp de noapte. Dacă se întâmplă ceva, polițiștii din Turnu Măgurele nu vor putea ajunge în timp util pentru a împiedica o tragedie, în condițiile în care Postul de Poliție din comună se închide la ora 16:00.

S-au plâns în nenumărate ori cu privire la această situație, însă autoritățile au ridicat mereu din umeri spunând că „așa e legea”. Prin urmare, localnicilor nu le rămâne decât să spere că nu vor cădea la rândul lor victime unor tineri agresivi din cauza alcoolului sau, mai rău, chiar a stupefiantelor consumate.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel