Italia. Un tunisian periculos a intrat peste o româncă în apartament și a refuzat să mai plece

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
sursa foto: livesicilia.it
sursa foto: livesicilia.it

O româncă din regiunea Umbria, Italia a fost hărțuită de un tunisian de 33 de ani care, după ce i-a furat cheile de la casă, a pătruns în apartamentul ei și a refuzat să mai plece din locuința pe care o ocupase abuziv. Bărbatul are o lungă listă de antecedente penale.

Bărbatul locuia de an buni, ilegal, în Italia, când a fost arestat într-un final la Terni, Umbria, după ce a a început să o hărțuiască pe româncă. Faptele împotriva femeii au început încă din luna iulie a anului trecut, iar femeia a fost victima inclusiv a unor agresiuni fizice.

Tunisianul de 33 de ani și-ar fi însușit cheile casei, pretinzând că rămâne în casa româncei. La un moment dat, tunisianul a pătruns în locuința femeii și, după ce i-a furat cheile, s-a încuiat în casa ei și a refuzat să mai plece. Românca a chemat poliția, care a descoperit că tunisianul avea numeroase antecedente penale, printre care vătămare corporală, ultraj și asociere cu persoane care fac trafic de substanțe interzise.

Tunisianul, despre care se spune că este de natură deosebit de violentă, a fost cercetat de mai multe ori în trecut pentru infracțiuni împotriva persoanei, vătămare corporală, rezistență și violență la funcționarii publici și infracțiuni, inclusiv asociate cu consumul de droguri. El fusese, de asemenea, protagonistul unei evadări, iar cu altă ocazie, nu a ezitat să atace un conațional care refuzase să-i dea țigară cu lovituri și pumni, scrie La Nazione.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel