Știrile zilei, 23 iunie. Descoperă cele mai importante informații de astăzi, pe scurt

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Știrile zilei, 23 iunie. ȘtiriDiaspora îți prezintă cele mai importante informații apărute în prima parte a zilei, pe scurt.

-> Procurorii DNA au dispus control judiciar pe o durată de 60 de zile, începând de marți, pe numele directorului general al Unifarm, acuzat că a luat mită 760.000 euro. Vezi aici mai multe detalii.

-> Ce se întâmplă cu românii întorși din Italia si Franța aflați deja în izolare în țară. Vezi aici detalii.

-> Un fost ministru PSD lansează acuzații GRAVE: "Se dau 4.000 de lei rudelor, pentru a declara motivul decesului COVID-19". Vezi aici declarația completă.

-> Pacienții COVID asimptomatici vor fi externați după 10 zile, cu condiția izolării la domiciliu până la împlinirea a 14 zile. Vezi aici ce se întâmplă cu cei care au simptome ușoare. 

-> Un număr de 3.601 români din diaspora au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu noul coronavirus, iar numărul deceselor cetăţenilor români din afara ţării, din cauza COVID-19, rămâne 115. Vezi aici situația pe țări.

-> Germania reimpune carantina locală, după o explozie a cazurilor de coronavirus. Sunt sute de români infectați. Vezi aici noile reguli.

-> Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş au întocmit dosar penal unei persoane care a ascuns faptul că a călătorit în zona roşie. Descoperă mai multe, aici.

-> Mărturia unei românce infectată cu COVID: "Nu mă puteam opri din plâns. A fost ceva de coșmar!". Vezi aici povestea completă.

-> LISTA zborurilor charter şi comerciale din şi spre România. Către ce destinaţii pot călători acum românii. Vezi aici lista completă.

-> Doi frați români din Italia, terorizați de un clan mafiot: "Ați venit să ne furați joburile, trebuie să ne dați bani lunar". Citește aici povestea lor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel