Fost ministru PSD, acuzații GRAVE: "Se dau 4.000 de lei rudelor, pentru a declara motivul decesului COVID-19"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Ilan Laufer, fost ministru în Guvernul Dăncilă, lansează o serie de acuzații grave la adresa autorităților. Laufer vorbește despre un adevărat "fenomen" la nivel național: se oferă sume de bani rudelor celor morți pentru a declara că motivul decesului este infectarea cu noul coronavirus.  

"Câți oameni mai trebuie să moară ca să plece acest Guvern?

Domnule Ministru Nelu Tătaru, dacă aceste informații sunt corecte, demisia dvs. imediată ar fi prea puțin. Ar trebui, odată cu dumneavoastră, să plece tot Guvernul Orban PNL acasă, cu brățara statului de drept la mână.

În ultima săptămână am primit informații din mai multe surse credibile și diferite, conform cărora există un fenomen la nivel național în România prin care se încearcă denaturarea motivului real de deces al pacienților cu boli cronice, care nu au fost infectați cu coronavirus. Astfel, se pare că membrii familiilor acestora sunt ofertați cu sume cuprinse între 3000 și 4000 de lei pentru a declara că motivul decesului este COVID-19.

Ne aflăm în situația în care numărul deceselor bolnavilor cronici din România a explodat, la nivel de genocid, din cauza transformării spitalelor normale în spitale COVID-19, și a faptului că acestora nu li se acordă tratamentul necesar, așa cum prevede Constituția. Este un abuz fără precedent!
În România mor oameni cu zile din cauza faptului că nu au acces la tratament în timp util, în timp ce spitalele COVID-19 sunt pe alocuri goale sau, în "cel mai bun caz", majoritatea au pacienți asimptomatici. Spre deosebire de România, în SUA dacă ești testat pozitiv nu te bagă nimeni în spital cu forța.
Este o încălcare gravă a Constituției, respectiv a drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor români!

Acest Guvern care își lasă cetățenii să moară cu bună știință, are șansa să devină primul Guvern al României de după Revoluție care va fi acuzat de genocid împotriva propriilor cetățeni. Cu siguranță va veni vremea când veți răspunde pentru aceste acte criminale!", este mesajul publicat de Ilan Laufer pe contul său de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel