Știrile serii, 25 iunie: Cele mai importante informații de astăzi, pe scurt

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Știrile zilei: ȘtiriDiaspora îți prezintă cele mai importante informații apărute joi, 25 iunie 2020.

-> Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD, a acordat primul interviu din din închisoare pentru Realitatea Plus, la mai bine de un an după ce a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Cum vede el partidul pe care l-a condus, după mai bine de un an de când a pierdut șefia PSD, citește pe ȘTRIDIASPORA.RO;

-> Guvernul a aprobat, joi, proiectul de lege privind stabilirea datei alegerilor locale în 27 septembrie. Autoritatea Electorală Permanentă a elaborat proiectul de lege privind stabilirea datei alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2020, precum şi a unor măsuri pentru buna organizare şi desfăşurare a acestora, care prevede că alegerile locale se vor desfăşura pe 27 septembrie.  Detalii AICI.

->  Un nou cutremur s-a produs joi seara în Banat, având de această dată magnitudinea de 4,6 grade.

->  Anca Alexandrescu, fosta consilieră a premierului Viorica Dăncilă - „promovată“ de Liviu Dragnea în această funcție, a reușit să obțină primul interviu din spatele gratiilor cu  fostul șef al PSD. Ea a ținut să transmită și un mesaj aparte din partea lui Dragnea: „m-a rugat insistent, revenind după ce am făcut interviul, m-a sunat și mi-a spus, că mă roagă să transmit public, că este doar începutul...“. Mai multe informații vedeți AICI.

Știrile serii, 25 iunie în DIASPORA

->  14 români se află într-un focar de coronavirus din Mondragone, Italia. Zona a fost introdusă în carantină după ce s-au înregistrat 49 de cazuri pozitive. Mai mult, acolo au fost și violențe între forțele de ordine și cetățeni bulgari. Vezi mai multe detalii.

->  Ore suplimentare neplătite, șefi români care urlă, condiții de muncă și de locuit de neimaginat și multe presiuni: un fost muncitor român din fabrica Tönnies explică, într-un interviu, motivele pentru care și-a schimbat locul de muncă. Citește mărturiile sale pe stiridiaspora.ro.

-> Un șofer român de camion stă de 15 zile pe marginea unei șosele din Franța după ce TIR-ul s-a defectat, a fost reparat, dar s-a stricat din nou și nimeni n-a mai venit să facă ceva. Iată cum s-a ajuns la această situație.

-> Ministerul Afacerilor Externe informează românii care vor să treacă prin Ungaria că, după ridicarea stării de urgenţă, revin restricțiile de tonaj pentru camioane.

-> Despre cozile de la frontieră, premierul Ludovic Orban susține că „nu a fost vina noastră“, și dezvăluit cifra impresionantă de români care s-au întors din diaspora între 26 februarie - 1 iunie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel