Anca Alexandrescu, solia lui Liviu Dragnea din închisoare: „Mă roagă să transmit public că e doar începutul...“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Anca Alexandrescu, fosta consilieră a premierului Viorica Dăncilă - „promovată“ de Liviu Dragnea în această funcție, a reușit să obțină primul interviu în EXCLUSIVITATE cu  fostul șef al PSD, difuzat de Realitatea PLUS.

De la ora 18.00, în emisiunea moderată de Laurențiu Botin, jurnalista Anca Alexandrescu și fostă consilieră a Vioricăi Dăncilă, prezentă în emisiune, a discutat despre cum a decurs primul interviu cu fostul lider PSD. Întrebarea care sigur există pe buzele tuturor este „de ce tocmai Realitatea“ a obținut acest interviu în premieră și de ce Anca Alexandrescu a fost cea care l-a și intervievat...

Anca Alexandrescu: ...Ce îmi reproșezi, că nu înțeleg?

Laurențiu Botin: Nu îți reproșez nimic, eu te întreb...

Anca Alexandrescu: M-ai întrebat dacă este vinovat sau nu.

Laurențiu Botin: Domnul Dragnea dă un hint (n.r. indiciu) pe tot parcursul interviului... de ceea ce va fi să fie. Așadar, s-a considerat doar o victimă politică?

Anca Alexandrescu: Domnul Dragnea  a susținut de la început până la sfrșitul interviului, așa cum a susținut de nenumărate ori public, faptul că se consideră nevinovat și în dosarul referendumul și în acest dosar (n.r. dosarul TelDrum).

Laurențiu Botin: Spune că el n-ar fi făcut lucruri de care este condamnat și cică este victimă politică de unul singur... au fost mulți alții în spatele lui. De aceea spune... atât vreau să știu de la tine....?

Anca Alexandrescu: Vorbește despre foarte multe persoane și m-a rugat insistent, revenind după ce am făcut interviul, m-a sunat și mi-a spus, că mă roagă să transmit public, că este doar începutul...

 

Anca Alexandrescu a lucrat în Guvernul Adrian Năstase (2000-2004), pe post de consilier responsabil cu comunicarea cu presa, funcționând ca un adevărat cenzor. Ulterior a intrat echipa lui Sorin Oprescu, la Primăria Capitalei.

A revenit în Guvern în 2012, adusă de Victor Ponta pe post de consilier de stat. După ce a preluat conducerea PSD, Liviu Dragnea a adus-o în partid, dându-i pe mână Departamentul de comunicare al PSD. În februarie 2018 a fost impusă de Dragnea noului prim-ministru, Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel