Franța. Un șofer român de TIR stă de 15 zile în camion. Andrei așteaptă ca cineva să vină să-l ajute

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură midilibre.fr
Sursa foto: captură midilibre.fr

Un șofer român de camion stă de 15 zile pe marginea unei șosele din Franța după ce TIR-ul s-a defectat, a fost reparat, dar s-a stricat din nou și nimeni n-a mai venit să facă ceva.

Potrivit midilibre.fr, marți, 9 iunie, în jurul orei 12.00, TIR-ul condus de Andrei, numele de pe plăcuța din parbrizul cabinei, s-a oprit în mijlocul șoselei, spre Castres, în Franța. A doua zi de dimineață o dubă de asistență a firmei angajatoare, din România, a venit la locul unde era rămas camionul lui Andrei, care ocupa un sens de mers. A durat 36 de ore până când TIR-ul a fost reparat și românul a putut pleca la drum din nou. Era 11 iunie.

După câțiva kilometri, camion s-a stricat din nou. Scotea un fum gros, iar șoferul român a tras într-un refugiu de pe marginea drumului, pe D612, la 2 km de Saint-Pons-de- Thomières.

Camionul este încă acolo, spune sursa citată, care l-a fotografiat miercuri seara. Și Andrei, în cabină, așteaptă ca cineva să vină să-l ajute întrucât nu poate părăsi TIR-ul, care e înmatriculat în Cluj.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel