Tăriceanu, ATAC la Cioloş şi Iohannis: "Inacceptabil. Parcă ar fi la ski. Cioloş, un negociator de ungher"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Călin Popescu-Tăriceanu spune că este ''inacceptabil'' faptul că românii nu ştiu cu ce mandat merge preşedintele Klaus Iohannis la reuniunea dedicată desemnării noilor şefi ai forurilor de la Bruxelles, "cum este inacceptabil ca preşedintele să nu prezinte un raport Parlamentului".

"Este inacceptabil ca românii să nu ştie cu ce mandat merge preşedintele la asemenea reuniuni înalte, cum este inacceptabil ca preşedintele să nu prezinte un raport Parlamentului. Au trecut două zile de la reuniunea dedicată desemnării noilor şefi ai forurilor de la Bruxelles şi nu am văzut încă necesara conferinţă de presă a domnului Klaus Werner Iohannis, în care să transmită poporului ce a negociat acolo şi cu ce rezultate. Nu am văzut nici măcar anunţul unei asemenea conferinţe, pentru viitorul imediat. Ca şi cum acţiunea de la Bruxelles ar fi totuna cu escapadele la ski ale domniei sale, adică ceva ce-l priveşte strict şi personal", a scris joi Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, la recepţia Ambasadei SUA: "Românii nu vor uita NICIODATĂ"

Totodată, Tăriceanu critică prestaţia lui Dacian Cioloş de la Strasbourg, pe care îl califică drept "negociator de ungher".

"La rândul său, domnul Cioloş, alt negociator de ungher, se mira că e huiduit de colegii eurodeputaţi la primul discurs, după ce critica exact discuţiile netransparente. Se poate cinism mai mare de atât şi din partea cui? A unuia dintre personajele cu cea mai misterioasă biografie post-decembristă, ajuns comisar european, consilier prezidenţial, prim-ministru, şef de partid fără să fie validat prin vot vreodată.

Citeşte şi: Tăriceanu, MESAJ pentru "prietenii americani": "La fiecare 4 iulie mă gândesc..."

Cine şi cum l-a împins permanent din spate pe acest personaj? Cine a negociat mereu pentru el? Unchiul Ardelean? Traian Băsescu? Tata socru francez? Amicul Barnier? Băieţii din pădurea Băneasa? Rămân la părerea mea: mai răsfiraţi, băieţi! Măcar în forurile de la Bruxelles, dacă acasă nu se poate...", afirmă Tăriceanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel