Tânăr român, mort în Italia. Florin era căsătorit și avea o fetiță

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Florin T., un român, în vârstă de 37 de ani, a fost răpus în Italia de leucemie, o boală cu care se lupta de ani de zile. 

Florin era căsătorit și avea o fiică mică. Originar din România, bărbatul a locuit la Montichiari, provincia Brescia din Italia, împreună cu familia. Trupul neînsuflețit al românului a fost depus în casa funerară Coffani din Via Brescia. Oamenii care doresc să își ia adio de la Florin o pot face astăzi de între orele locale 08:30 - 12:00 și 14:30 la 19:00, cu respectarea reglementărilor pandemice.

Trupul neînsuflețit al românului va fi apoi transferat la cimitirul din Comlausa, Satu Mare în România unde va fi înmormântat. Își lasă în durere soția Alina, fiica Ilaria, părinții Maria și Grigor, fratele Daniel. A fost muncitor și a jucat în fotbal în Campionatul Ligii de Futsal. Un minut de reculegere va fi păstrat pe toate terenurile de fotbal săptămâna viitoare.

 

„Astăzi pierdem un prieten”


Numeroase mesaje emoționante de condoleanțe au apărut pe rețelele de socializare, oamenii fiind devastați de vestea tristă.

„Cred că în aceste împrejurări cea mai bună frază de spus este întotdeauna cea care vine din inimă”, se arată într-o postare publicată pe Facebook de unul dintre organizatorii campionatului. „Astăzi pierdem un prieten, unul dintre puținii care a făcut cu adevărat totul pentru a mă ajuta. Te-ai simțit atât de rău în ultima vreme, deși întotdeauna ai făcut totul pentru a ascunde asta. În numele tuturor al fotbalului amator de cinci din Brescia, aduc sincere condoleanțe întregii familii”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel