Accident înfricoșător în Italia. O familie de români, implicată în tragedie: Șase victime

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Accident înfricoșător cu patru mașini. Un român și-a pierdut viața, celelalte persoane sunt rănite. VIDEO
Italia. Accident înfricoșător cu patru mașini. Un român și-a pierdut viața, celelalte persoane sunt rănite. VIDEO

O familie de români a fost implicată într-un accident îngrozitor pe autostrada A1, între Caserta Nord și Santa Maria Capua Vetere spre Milano din Italia. Patru mașini s-au ciocnit puternic.

Accident rutier îngrozitor pe A1 Milano-Napoli între Caserta Nord și Santa Maria Capua Vetere spre Milano. Bilanțul tragicului eveniment: patru mașini implicate și șase persoane rănite.

Ciocnirea dintre mașini a avut loc în jurul orei locale 17:30, pe autostradă. Impactul a implicat două mașini Fiat de modele diferite, un Audi A8 și un Peugeot RCZ.

Unul dintre cele două Fiat avea înăuntru o familie de români formată din trei persoane. Celălalt avea două persoane înăuntru. În interiorul Audi, în schimb, era prezent doar șoferul, la fel și în Peugeot.

 

Șase persoane, blocate în fiarele contorsionate ale mașinilor

 

Unii șoferi aflați în trecere în clipele următoare accidentului au dat alarma. Porțiunea de autostradă pe care a avut loc accidentul a fost închisă circulației pentru a permite operațiunile de salvare.

La fața locului au sosit patru ambulanțe, două vehicule de la Poliția Rutieră, personalul Direcției 6 Tronco di Cassino a Autostrade per l'Italia și pompierii.

Pompierii s-au pus imediat pe treabă pentru a le scoate pe cele șase persoane din fiarele contorsionate ale mașinilor. Șoferul Peugeot RCZ a fost singura persoană nevătămată de impactul teribil dintre cele patru vehicule. Cei răniți au fost transportați la spitalele din Aversa, Caserta și Marcianise.

Cauzele accidentului sunt încă de clarificat. Dinamica accidentului este examinată de Poliția Rutieră.

Din primele informații, s-ar părea că una dintre mașinile implicate în accident ar fi staționat în mijlocul drumului, iar celelalte vehicule nu au putut evita o coliziune cu acest autoturism.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel