Italia. Tânăr român, mort în urma unui accident grav cu motocicleta: Vlad s-ar fi aventurat într-o depășire riscantă - FOTO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Tânăr român, mort în urma unui accident grav cu motocicleta Vlad s-ar fi aventurat într-o depășire riscantă - FOTO: captură ragusaoggi.it
Italia. Tânăr român, mort în urma unui accident grav cu motocicleta Vlad s-ar fi aventurat într-o depășire riscantă - FOTO: captură ragusaoggi.it

Un accident foarte grav a avut loc ieri, în Ragusa, regiunea autonomă Sicilia din Italia. Un tânăr român, în vârstă de 28 de ani, a murit pe loc în urma impactului.

Din motive încă cercetate, Vlad, un tânăr motociclist român, în vârstă de 28 de ani, a avut un impact violent cu un minivan. Cu privire la dinamică, momentan nu există încă nicio certitudine. Însă, potrivit primelor informații, se pare că Vlad s-ar fi aventurat într-o depășire riscantă, ar fi lovit partea din stânga spate a minivanului, a ricoșat și a fost aruncat cu capul într-un stâlp. 

Starea românului era foarte gravă, iar medicii ajunși la fața locului nu au mai reușit să-l salveze, în ciuda intervenției cu elicopterul. Ei au constatat imediat decesul tânărului român. La fața locului au fost polițiști, carabinieri și polițiști rutieri.

2. -imagine fara descriere- (italia--tanar-roman--mort-in-urma-unui-accident-grav-cu-motocicleta-vlad-s-ar-fi-aventurat-intr-o-depasire-riscanta---foto-2.jpg)

Anchetatorii preiau imagini de la camerele de supraveghere video pentru a înțelege dinamica accidentului. Impactul s-a produs în apropierea fostului cinema Cineplex.

 

Un alt motociclist român a murit luna trecută, în Italia

 

Amintim că un alt motociclist român a murit în februarie în Italia. Tragedia a avut loc pe 17 februarie, în jurul orei 14:00, la periferia Romei din Italia. Românul, în vârstă de 39 de ani, conducea o motocicletă Kawasaki atunci când un Citroen, condus de un italian în vârstă de 47 de ani, a intrat în plin în conațional.

Impactul a fost atât de puternic încât românul a fost aruncat într-un gard și ucis pe loc. Medicii ajunși la fața locului nu au putut decât să constate decesul românului. 

Cercetările sunt în curs de desfășurare de agenții grupului IV Tiburtino al poliției locale din Roma pentru a reconstitui dinamica exactă a accidentului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel