Tânăr român, mort pe loc, după ce a intrat cu o motocicletă Honda CBF 600 într-un stâlp din beton

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un accident mortal s-a produs, în această dimineață, în Pasajul Unirii din București. Un tânăr a murit pe loc, după ce a intrat cu motocicleta într-unul dintre stâlpii din beton care delimitează cele două sensuri de circulație. 

Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 despre producerea accidentului rutier în Pasajul Unirii. Din primele date, conducătorul unei motociclete, care se deplasa în Pasajul Unirii dinspre strada Colței către Bd. Dimitrie Cantemir, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit stâlpii care delimitează cele două sensuri de circulație. În urma accidentului rutier, motociclistul a decedat.

Traficul rutier a fost restricționat în Pasajul Unirii, dinspre strada Colței către Bd. Dimitrie Cantemir. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul rutier. Se pare că motociclistul ar fi circulat cu viteză

Martorii spun că tânărul motociclist, care și-ar fi luat permisul pentru categoria A2 în urmă cu doar trei zile, ar fi circulat cu viteză excesivă.

În timp ce conducea o Honda CBF 600, băiatul ar fi pierdut controlul direcției la intrarea în pasaj, moment în care motocicleta s-a înfipt într-un stâlp din beton. Tânărul a murit pe loc. Echipajul de prim-ajutor sosit la locul accidentului nu l-a mai putut salva.

Un alt accident grav, în care au fost implicați români, a avut loc pe 18 noiembrie.

 

Microbuz scăpat de sub control. Zece români au ajuns la spital

 

Un microbuz cu 9 pasageri a scăpat de sub control, ieri, pe o șosea din județul Olt și a izbit un cap de pod. Șapte femei și trei bărbați au ajuns la spital în urma accidentului.

Un microbuz cu 9 pasageri a scăpat de sub control pe o șosea din județul Olt și a izbit un cap de pod. Șapte femei și trei bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 59 de ani, au ajuns la spital, scrie Mediafax. De asemenea, conform Inspectoratului de Poliție Olt, accidentul s-a produs pe DJ 642, în comuna Gostavățu.

Totul s-a întâmplat când un microbuz care transporta persoane, în care se aflau șoferul și 9 pasageri, a ieșit de pe șosea și a lovit un cap de pod. În urma coliziunii, toate cele 10 persoane au ajuns la Spitalul Caracal. Potrivit polițiștilor, șoferul microbuzului nu era băut în momentul în care a provocat accidentul. 

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Caracal, în eveniment fiind implicat un microbuz transport persoane, în care se aflau şoferul şi nouă pasageri, care a părăsit partea carosabilă lovind un cap de pod. În urma coliziunii, toate cele 10 persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul municipal Caracal", a informat Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt. 
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu, a precizat că persoanele implicate în accident, conştiente, cooperante şi stabile hemodinamic, au fost transportate la spital de către echipaje SMURD şi de la Ambulanţa Olt. Este vorba despre 7 femei și 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 59 de ani.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel