Tânăr născut în România, apel din Texas: „Vreau să o găsesc pe cea care mi-a dat viață“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr de 26 de ani născut în România a apelat la membrii comunității online The never forgotten romanian children – Copiii niciodată uitați ai României pentru a-și găsi familia biologică

În speranța că din mediul online ar putea afla mai multe informații despre cea care i-a dat viață sau alte rude, tânărul cu origini românești a lansat apelul pe pagina The never forgotten romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Cristian Alexandru povestește că a fost adoptat, când avea aproape doi ani, în Statele Unite ale Americii. Acum el își  dorește să o găsească pe mama sa. Știe că numele ei era Soare Mariana și locuia pe strada Zmeurei din Constanța. Acum, femeia ar trebui să aibă aproximativ 45 de ani.

Tânăr născut în România, apel din Texas: „Vreau să o găsesc pe cea care mi-a dat viață“

 

„Salutări din Texas! Numele meu înainte de adopție a fost Soare Cristian Alexandru. M-am născut pe 13 iulie 1997 la Constanța. Am fost adoptat în State când aveam aproape 2 anișori și am avut parte de o familie frumoasă care mă sprijină în acest demers al meu de a găsi familia biologică din România. Așadar, caut pe cea care m-a născut: Soare Mariana. Știu că locuia chiar în Constanța, undeva pe strada Zmeurei și acum ar avea aproximativ 45 de ani. Am nevoie de distribuirea voastră, așa cum faceți mereu. Vreau să o cunosc pe cea care mi-a dat viață și, de ce nu, pe frații/surorile pe care le am. Vă mulțumesc!”, este mesajul transmis pe rețelele de socializare.

Cei care pot ajuta cu informații, pot lua legătura cu administratorii paginii de Facebook The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României.

„Felicitări celor care te-au crescut! Ai fost un copil norocos! Doamne ajuta, poate reușești sa-i găsești si pe cei de aici!“

„Am distribuit pe grupuri locale. Sper sa îți găsești in curând familia“ - sunt doar câteva dintre reacțiile celor care au văzut postarea.

Luna trecută, o altă româncă adoptată de o familie din Statele Unite ale Americii când avea un an își caută familia din România. Cristiana Florina are acum 23 de ani și a lansat un apel pe Facebook la oricine ar avea o informație care s-o conducă spre familia sa naturală.  Fata s-a născut în 1999, într-un spital din București, fiind adoptat de o familie din SUA la vârsta de un an. Tânăra spune că părinții săi se numeau Luca Vasile și Luca Nicoleta și că aceștia locuiau în localitatea Crîngurile de Jos, județul Dâmbovița. După câteva zile de la lansarea apelului ei pe aceeași pagină de Facebook, familia sa a fost găsită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel