O româncă adoptată în SUA când avea un an își caută familia naturală. Cristiana: "Vreau să-i cunosc pe toți cei cu care împart același sânge"

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă adoptată de o familie din Statele Unite ale Americii când avea un an își caută familia din România. Cristiana Florina are acum 23 de ani și face un apel pe Facebook la oricine ar avea o informație care s-o conducă spre familia sa naturală. 

Actualizare: Familia a fost găsită. Postarea inițială a fost actualizată.

Știre inițială:

Cristiana Florina Luca s-a născut în 1999, într-un spital din București, fiind adoptat de o familie din SUA la vârsta de un an. Tânăra spune că părinții săi se numeau Luca Vasile și Luca Nicoleta și că aceștia locuiau în localitatea Crîngurile de Jos, județul Dâmbovița.

Româncaface un apel pe Facebook, sperând să-și găsească familia din România cu ajutorul paginii "The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României". 

"Salutări din SUA!

Numele meu înainte de adopție a fost LUCA CRISTIANA FLORINA. M-am născut pe 1 septembrie 1999 la un spital din BUCUREȘTI, SECTORUL 2. Am fost adoptată în State încă de când aveam un an și am avut parte de o familie frumoasă care mă sprijină în acest demers al meu de a găsi familia biologică din România.

Așadar caut pe cei care m-au născut: LUCA VASILE și LUCA NICOLETA. Știu că locuiau în CRINGURILE DE JOS, DÂMBOVIȚA. Sunt interesată să revin în România după toți acești ani, vreau să îi cunosc pe toți cei cu care împart același sânge. Pentru asta am nevoie de DISTRIBUIREA voastră, așa cum faceți mereu. Simt că azi va fi ziua mea norocoasă.

Vă mulțumesc!", este mesajul postat de Cristiana pe grupul de Facebook menționat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel