Sumarul evenimentelor de astăzi, 15 octombrie: Cele mai importante titluri ale zilei

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Știri Diaspora îți prezintă, pe scurt, principalele evenimente ale acestei zile.

- Imaginile TERORII în Italia: Tornadă, inundații și furtuni puternice. Oameni blocați în mașini, zeci de persoane evacuate din case

- Orban, anunţ de ultimă oră: Nu urmărim să ajungem la un nou lockdown: Premierul Orban a declarat, în urmă cu puţin timp, că autorităţile nu intenţionează să se ajungă la un nou lockdown.

- Un microbuz cu români s-a ciocnit cu două autoutilitare. Un român în stare gravă la spital

- Român, suspect de CRIMĂ, prins și adus în țară din Franța. Un bărbat de 46 de ani, bănuit de omor, a fost adus joi seara în țară, după ce a fost prins și arestat în Franța.

- Franța. Un cerșetor român și-a donat toți banii victimelor inundațiilor: Gest IMPRESIONANT pentru Jojo. Supranumit „Jojo”, un român fără adăpost doarme de patru ani pe străzile din Nisa. După inundațiile provocate de furtuna Alex, românul de 52 de ani a făcut un gest impresionant Și-a donat toate economiile victimelor inundațiilor. Primăria Nisa se întoarce acum cu recunoștință către Jojo și îi oferă un loc de muncă și un acoperiș deasupra capului.

- 7 românce obligate să se prostitueze în Germania și Franța: Amenințate, își lăsaseră copiii în grija familiei proxeneților: O familie din România aducea în Franţa tinere care erau obligate să se prostitueze în apartamente de la periferia Parisului, după ce acestea treceau prin bordeluri din Germania, a anunţat joi poliţia judiciară franceză, precizând că reţeaua de proxeneţi a fost destructurată în această săptămână, relatează AFP.

- Italia. Badantă româncă și bătrânul pe care îl îngrijea, TERORIZAȚI și PERSECUTAȚI de vecini

- Italia: Nou record de cazuri COVID în 24 de ore. Cel mai mare bilanț zilnic de la începutul pandemiei. Italia a înregistrat joi 8.804 de noi infectări cu coronavirus în ultimele 24 de ore, a anunțat Ministerul Sănătății, acesta fiind cel mai mare bilanț zilnic de la începere pandemiei. Lombardia depășește 2.000 de infecții zilnice și este prima regiune din punct de vedere al numărului de infecții, urmată de Campania.

- Peste jumătate dintre țările din Europa, în zona roșie pe harta privind restricțiile de călătorie

- Tânăr român, dispariție misterioasă în Germania. Noi detalii: Românul împrumutase mulți bani. 10.000 de EURO RECOMPENSĂ pentru găsirea lui: Românul Constantin Popa, în vârstă de 30 de ani, este de negăsit. Cazul său a fost prezentat de autoritățile italiene și pe televiziunile naționale, încercând să găsească noi detalii despre el. O recompensă de 10.000 de euro este disponibilă pentru oricine are informații despre tânărul român.

- Franța: Creştere alarmantă a numărul de cazuri COVID. Peste 30.600 de persoane infectate într-o singură zi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel