Italia. Badantă româncă și bătrânul pe care îl îngrijea, TERORIZAȚI și PERSECUTAȚI de vecini

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bătrân de 97 de ani și badanta româncă ce îl îngrijea de câteva luni au fost persecutați luni în șir de un cuplu care locuia în același bloc. Nonagenarul a alertat poliția.

De când vecinul lor a decis să fie asistat de o badantă româncă, bătrânul a devenit ținta constantă a insultelor și amenințărilor. O adevărată persecuție împotriva unui bărbat de 97 de ani din Cassano Spinola.

Protagoniștii poveștii sunt un cuplu vecin: el în vârstă de 69, ea în vârstă de 55 de ani, care timp de mulți ani îl îngrijiseră pe vecinul lor. De câteva luni, însă, bătrânul angajase o badantă româncă pentru a-l asista permanent. Sperând că, probabil, după moartea sa, ei aveau să moștenească averea bărbatului, apariția româncei a devenit de nesuportat.

Din acel moment viața sa și cea a româncei s-au transformat în iad: amenințările și insultele cuplului vecin deveniseră la ordinea zilei. Astfel, bătrânul a solicitat sprijinul poliției pentru a putea reveni la o viață pașnică. Carabinierii au audiat ambele părți și au constatat că plângerile bătrânului și a badantei sale sunt întemeiate, așa că cei doi vecini se confruntă acum cu un dosar pentru infracțiunea de fapte persecutorii, săvârșite cu complicitate. Plângerea este examinată de procurorul din Alexandria.

Comportamentul lor perpetuu agresiv a generat de fapt nesiguranță, frică și o stare profundă de anxietate, atât asupra nonagenarului cât și asupra îngrijitoarei românce, potrivit La Stampa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel