Tânăr român, dispariție misterioasă în Germania. Noi detalii: Românul împrumutase mulți bani. 10.000 de EURO RECOMPENSĂ pentru găsirea lui

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Românul Constantin Popa, în vârstă de 30 de ani, este de negăsit. Cazul său a fost prezentat de autoritățile italiene și pe televiziunile naționale, încercând să găsească noi detalii despre el. O recompensă de 10.000 de euro este disponibilă pentru oricine are informații despre tânărul român.

Popa nu a mai fost văzut din 31 ianuarie 2020. Conform informațiilor disponibile până acum, poliția nu poate exclude o infracțiune violentă. El ar fi părăsit apartamentul unde locuia în Großkötz vineri, 31 ianuarie 2020, pentru a merge la serviciu, dar nu a mai ajuns acolo.

La început, nu a existat nicio indicație despre unde ar putea fi bărbatul. Însă pe 6 februarie au fost găsite mai multe obiecte personale ale bărbatului în apropierea malurilor Günz, iar de atunci căutările continuă în tot arealul. Concret, martorii au găsit un rucsac galben, cu mai multe obiecte personale, telefoane mobile și chiar o sumă mare de bani, însă nici urmă de român. Poliția a percheziționat zona cu câini de urmă, elicoptere, sute de polițiști și scafandri - fără succes.

Voia să meargă la poliție pentru a-și recupera banii

 

Poliția investighează persoana dispărută și află că înainte de dispariția sa, Constantin Popa a împrumutat o sumă mare de bani unei persoane necunoscute - bani pe care, evident, nu i-a primit înapoi. Pentru că nu a primit banii înapoi și nu știa ce să facă, a cerut sfatul unui coleg, care l-a sfătuit să meargă la poliție. Constantin Popa a dispărut a doua zi. „A fost el victima unei infracțiuni?“ se întrebă polițiștii.

Constantin Popa abia vorbește limba germană. La momentul dispariției sale, avea 30 de ani, 1,70 m înălțime și constituție subțire. Avea părul întunecat, scurt și ochii întunecați. Purta probabil o jachetă închisă la culoare.

Rucsacul de plastic al lui Constantin Popa care a fost găsit este transparent cu margini galbene, având eticheta locului de muncă unde lucra -  „Deutsche Post DHL Group”. O recompensă de 10.000 de euro este oferită pentru informații care duc la arestarea și condamnarea făptuitorului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel