EXCLUSIV  STRIGĂT pentru Alexandra Măceşanu, în Piaţa Victoriei

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

În Piaţa Victoriei se va auzi în această seară şi numele Alexandrei Măceşanu, minora de 15 ani răpită, violată şi ucisă la Caracal.

"Avem mesaj dedicat pentru Alexandra. De fapt e în memoria Alexandrei şi cu atenţionare către Serviciul de Urgenţă care nu funcţionează aşa cum trebuie, deşi domnul Arafat, ca şi la Colectiv, când a spus că o să îl reformeze, vrem să îl vedem reformat. Vrem ca la 112 să găsim ajutorul" a spus Angi Şerban, de la Corupţia Ucide, pentru ŞtiriDiaspora.

Citeşte şi: Protestari din toată ţara, găzduiţi GRATUIT înainte de protestul din 10 august. Cum şi-au pregătit pancartele cu care vor mărşălui pe străzi

Florin Bădiţă, fondatorul grupului Corupţia Ucide, a punctat că tocmai corupţia şi incompetenţa unor oameni numiţi politic duc către astfel de situaţii.

"Referitor la Caracal şi referitor la ce se întâmplă când ai nişte oameni incompetenţi pe care îi pui şefi de instituţii şi ei ştiu doar să plimbe hârtii şi să facă pur şi simplu ce dictează linia de partid în loc să se rezolve ceva".

Citeşte şi: Numele lui Liviu Dragnea nu va lipsi de pe pancartele de la PROTEST: "Chiar dacă e în PUŞCĂRIE..."

Sandu Matei, organizatorul marşului din 10 august, susţine ideea unei schimbări radicale în instituţiile statului, o re-evoluţie, aşa cum o numeşte el.

"Avem şi mesaje faţă de această tragedie de la Caracal. Noi am făcut marşuri în Piaţa Victoriei către MAI. DA! Pentru că incompenţa, corupţia ucide şi ne ucide! De aceea noi am spus că trebuie să face revoluţie ca să putem să facem evoluţie în instituţi, revoluţie paşnică, re-evoluţie. Revoluţie în instituţii pentru că altfel, aceste cârtiţe şi aceste căpuşe din instituţii ne vor sugruma în viitor", a spus şi Sandu Matei, pentru ŞtiriDiaspora.ro.

Citeşte şi: Dosarul 10 august: "Nu vrem să fie încă un dosar ISTORIC nerezolvat! Avem nevoie de o RE-EVOLUŢIE!"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel