EXCLUSIV  Protestari din toată ţara, găzduiţi GRATUIT înainte de protestul din 10 august. Cum şi-au pregătit pancartele cu care vor mărşălui pe străzi

Andreea Cosma |
Data publicării:

Mulţi dintre cei care au dorit să îşi strige nemulţumirile în Piaţa Victoriei în seara de 10 august au bătut kilometri întregi până în Capitală. Aceştia au fost, însă, ajutaţi de organizaţiile care au fost prezente în stradă în ultimii ani, de la celelbra OUG 13 şi au oferit sprijin românilor veniţi de departe. Totodată, au organizat şi un atelier de pancarte, unde doritorii au putut wsă îşi confecţioneze şi să îşi scrie mesajele pe care vor să le transmită celor de la putere.

"Noi am facilitat, la Casa Activistului, care este proeictul Corupţia Ucide, atelierul de bannere, pentru cei care vor să îşi facă bannere, pancarte şi alte materiale pentru protest. Am fost ajutaţi şi de către alte organizaţii cu materialele, am stzrâns şi bani pe internet şi am cumpărat ce a mai fost nevoie, pânză, vopseluri în plus faţă de asta.

Citeşte şi: Numele lui Liviu Dragnea nu va lipsi de pe pancartele de la PROTEST: "Chiar dacă e în PUŞCĂRIE..."

Şi, în plus, punem la dispoziţie spaţiu pentru cei care vin din ţară şi nu au unde să doarmă. Evident că nu avem paturi, dar avem un duş şi pot dormi în saci de dormit sau în hamace, avem patru hamace sus. Oamenii au venit din Cluj, Timişoara, Bacău şi aşteptăm să mai vină, însă nu au venit toţi. Sperăm să vină toţi cei care au nevoie", a declarat Angi Şerban, pentru Ştiri Diaspora.

 

Protestatarii veniţi din toată ţara, găzduiţi gratuit

 

Mesajele de pe pancartele pregătite vor fi diverse, pentru că revendicările sunt multe.

"Avem o grămadă de cerut pe 10 august, trebuie să ne concentrăm mesajele. Avem bannere, steaguri, avem mesaj dedicat pentru Alexandra. De fapt e în memoria Alexandrei şi cu atenţionare către Serviciul de Urgenţă care nu funcţionează aşa cum trebuie, deşi domnul Arafat, ca şi la Colectiv, când a spus că o să îl reformeze, vrem să îl vedem reformat. Vrem ca la 112 să găsim ajutorul, a mai completat Angi Şerban, membru Corupţia ucide.

Citeşte şi: Dosarul 10 august: "Nu vrem să fie încă un dosar ISTORIC nerezolvat! Avem nevoie de o RE-EVOLUŢIE!"

Însă atelierele de la Casa Activistului nu se rezumă doar la realizarea bannere-lor pentru protest, spune fondatorul Corupţia Ucide.

"Avem un atelier de făcut bannere şi pancarte. Am propus două ateliere şi după data de 10, astfel încât cei care au venit şi din ţară, şi din diaspora, să poată să înveţe şi alte lucruri în afară de protest pe care noi, ca cetăţeni, putem să le facem.

Unul este un atelier pe transparenţă, legea accesului la informaţii de interes public şi unul este pe abilităţi digitale, unde participanţii pot să înveţe cum să folosească internetul mai rapid şastfel încât noi, ca şi activişti, să putem să fim cât mai eficienţi şi să transmitem mesajul nostru către cât mai mulţi oameni", a declarat fondatorul grupului Corupţia Ucide, Florin Bădiţă, pentru ŞtiriDiaspora.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel