EXCLUSIV  Numele lui Liviu Dragnea nu va lipsi de pe pancartele de la PROTEST: "Chiar dacă e în PUŞCĂRIE..."

Andreea Cosma |
Data publicării:

Liviu Dragnea nu scapă de proteste nici după condamnare. Oamenii nu sunt convinşi că el este cu totul plecat de la putere, cel puţin prin intemediul celor care au rămas, asta deşi, spune Florin Bădiţă, le-a transmis celor din partidul său celebrul mesaj anti-PSD de pe plăcuţele de înmatriculare prin acel gest de a o contesta pe Viorica Dăncilă şi pe Mihai Fifor de la conducerea formaţiunii.

"Şi din puşcărie s-a trezit Liviu Dragnea. Era anul trecut un mesaj faimos, super scurt, anti PSD şi cumva, Liviu Dragnea s-a gândit să dea acel mesaj din închisoare pentru PSD.

Citeşte şi: Dosarul 10 august: "Nu vrem să fie încă un dosar ISTORIC nerezolvat! Avem nevoie de o RE-EVOLUŢIE!"

Mai mult ca sigur o să fie şi Dragnea pe bannere pentru că, până la urmă, chiar dacă Dragnea e în puşcărie, încă învârte sforile pe anumite părţi şi plus că el cât o să stea? Dacă mai scrie o carte, într-un an îl vezi înapoi, după politica PSD-ALDE. Chiar dacă nu îl vedem pe el, vedem toţi protejaţii lui care încă sunt acolo şi care au acelaşi scop. Că îl au pe Dragnea în frunte, că o au pe Dăncilă în frunte, tot este vorba de a fura din bani publici", a declarat FLorin Băgiţă, fondatorul Corupţia Ucide, în exclusivitate pentru ŞtiriDiaspora.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel