Spania. Un român a violat o femeie fără adăpost în Zaragoza, în timp ce femeia era inconștientă

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Spania. Un român a violat o femeie fără adăpost în Zaragoza. Martori spun că victima era beată și dormea
Spania. Un român a violat o femeie fără adăpost în Zaragoza. Martori spun că victima era beată și dormea

O agresiune sexuală a avut loc în vecinătatea Adăpostului Municipal din Zaragoza. Victima se afla într-o stare de inconștiență când a fost asistată de paramedici. Violatorul, un bărbat de origine română, a fost reținut și interogat.

În weekend-ul trecut la Zaragoza,  o femeie de 42 de ani ar fi fost violată de un bărbat de origine română. Agresiunea a avut loc în timp ce femeia dormea ​​într-un sac. Presupusul autor, un bărbat de 53 de ani, de origine română, a fost arestat.  Agresiunea a fost raportată de către un bărbat fără adăpost, care a fost mator la scena care a avut loc sâmbătă, în jurul orei 23:35,  în spatele clădirii de birouri Trubadurul, foarte aproape de Shelter Municipal din Zaragoza.

Potrivit raportului poliției, un bărbat a sunat și a anunțat că a fost martorul unui viol. Martorul a povestit oamenilor legii că violatorul s-a culcat lângă femeia care dormea profund, după ce luase un cocktail de pastile și alcool. După ce femeia a adormit, violatorul a început să-i atingă părțile intime, i-a coborât pantalonii și a agresat-o sexual, scrie elperiodicodearagon.com.

Agenții Brigăzii de Securitate Cetățeană a Comandamentului Superior al Poliției din Aragon s-au deplasat la fața locului și l-au găsit pe bărbatul suspect de viol, dar și pe victimă, care era în stare de inconștiență. Polițiștii au chemat o ambulanță, care a preluat victima și au dus-o la Spitalul Materno-Infantil din Miguel Servet din capitala Aragonului, care este centru pentru victimele violenței sexiste.

 

Martor al faptelor: Când femeia a adormit a început să o mângâie și a violat-o

 

Unul din martorii scenei a declarat poliției că, în jurul orei 20:00, victima a sosit împreună cu suspectul și au băut bere și coniac. „În jurul orei 22.00, femeia a luat niște pastile pentru ca să poată adormi, iar bărbatul s-a întins lângă ea”, a povestit martorul. „El i-a pus mâna pe burtă și ea i-a spus să o lase în pace, mutându-se într-un alt loc pentru a dormi. Bărbatul s-a dus după ea și când femeia a adormit a început să o mângâie și a violat-o”,  a mai spus martorul.

Suspectul, un bărbat român, este cercetat în libertate, după ce a depus mărturie, fiind asistat de avocata sa Marina Ons. Bărbatul i-a explicat judecătorului de gardă că nu a avut relații sexuale cu victima și că o cunoaște de 16 ani. Mai mult, a povestit că are o parteneră, un loc de muncă și o casă în care locuiește. Românul le-a mai spus agenților că s-a distanțat de femeie când aceasta a început să consume droguri. La rândul său, victima a declarat că nu-și amintește nimic. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel