Italia. Un român, care a amenințat un șofer de taxi, bun de plată. Obligat să-i achite daune de 2.500 de euro

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Un român, care a amenințat un șofer de taxi, bun de plată
Italia. Un român, care a amenințat un șofer de taxi, bun de plată

Un cetățean român în vârstă de 53 de ani, care locuiește la Cervignano, a fost găsit vinovat de Tribunalul Udine de hărțuire și amenințări împotriva unui șofer de taxi. Judecătorul Mauro Qualizza l-a obligat să achite o amendă de 900 de euro.

 

Faptele datează din 17 mai 2019, când bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, s-a certat cu șoferul de taxi și a început să-l insulte. În timpul nopții, i-a trimis șoferului de taxi câteva mesaje, în care îi spunea că ar cunoaște oameni din diferite grupuri etnice și că îi va pune să-i caute, ca să-l bată.

Insultele au continuat și a doua zi, în fața stației de carabinieri, în prezența unui militar, unde cei doi stabilise o întâlnire pentru a soluționa problema. A doua zi însă, românul de 53 de ani l-a întâlnit pe șofer, pe care l-a scuipa în față, scrie telefriuli.it.

Sătul de atitudinea românului, taximetristul a depus plângere. Recent, cetățeanul român în vârstă de 53 de ani, care locuiește la Cervignano, a fost găsit vinovat de Tribunalul Udine de hărțuire și amenințări împotriva șoferului de taxi. Judecătorul Mauro Qualizza l-a obligat să achite o amendă de 900 de euro. Mai mult, românul a fost obligat să despăgubească victima cu suma de 2.500 de euro.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel