Italia. Detalii NOI în cazul ROMÂNCEI însărcinate, care a fost stropită cu alcool și incendiată de un conațional. Bărbatul a încercat să șteargă urmele crimei

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Detalii NOI în cazul ROMÂNCEI însărcinate, care a fost stropită cu alcool și incendiată de un conațional
Italia. Detalii NOI în cazul ROMÂNCEI însărcinate, care a fost stropită cu alcool și incendiată de un conațional

Carabinierii lui Bereguardo au demarat o anchetă, după ce o româncă a fost stropită cu alcool și incendiată de un conațional. Femeia îl acuză pe un zidar care locuiește în Trezzano sul Naviglio că ar fi aruncat alcool asupra ei și că i-a dat foc. Ea le-a mai spus salvatorilor că este însărcinată.

 

Evenimentul a avut loc săptămâna trecută, în noaptea de joi spre vineri, când voluntarii de la Crucea Roșie au fost solicitați să intervină într-o vilă din Vellezzo Bellini, pentru a salva o femeie, de origine română, care avea arsuri pe față și cea mai mare parte a corpului. La început, femeia și partenerul ei, un zidar român din Treviso, de fapt, au spus că este un accident domestic. Acest lucru nu i-a convins însă pe salvatorii care au chemat poliția.

Când au sosit carabinierii, femeia și-a schimbat declarațiile. Victima le-a spus anchetatorilor că a fost agresată de bărbatul cu care a avut o relație trei luni. Ea este și victimă, și singurul martor. Astfel Marian Mihai C., un zidar de origine română, în vârstă de 41 de ani, rezident în Trezzano sul Naviglio, a fost pus acuzație. Bărbatul român, care se mutase în casa partenere sale cu trei luni în urmă, este acuzat că a aruncat alcool etilic asupra victimei, apoi i-a dat foc cu o brichetă.

 

„Băgați-l în închisoare. El a aruncat cu alcool peste mine...” 

 

Înainte de incendiere, bărbatul furios ar fi aruncat în victimă cu o sticlă de bere, care a tăiat-o pe frunte. „Băgați-l în închisoare. El a aruncat cu alcool peste mine”, le-a spus victima carabinierilor. Femeia, în vârstă de 41 de ani, care fusese asistentă medicală, a fost internată în stare gravă, dar stabilă, la spitalul Niguarda. Are arsuri pe 50% din corp. Prognosticul medicilor este încă confidențial, scrie pocketnews.it.

Presupusul său agresor se află în închisoarea din Torre del Gallo, acuzat de tentativă de omor. El așteaptă să fie adus în fața judecătorului Pasquale Villani. Ancheta, cordonată de procurorul Paolo Mazza, continuă, pentru a clarifica toate circumstanțele incidentului.

citeste si: Italia. Româncă însărcinată, stropită cu alcool și incendiată de partenerul său, un conațional de 41 de ani

În raportul carabinierilor întocmit după perchezițiile din vila lui Vellezzo Bellini, unde s-a produs violența domestică, se precizează că una dintre canapele este complet arsă. Carabinierii au mai găsit un tricou îmbibat în alcool, iar pe podeaua sufrageriei mai multe urme de sânge, care au confirmat agresiunea produsă înainte de incendiere.

De asemenea, forțele de ordine au ai găsit urmele unei încercări de a curăța locul crimei. În afara locuinței au găsit un sac negru, în care era un prosop îmbibat cu alcool, niște haine arse și o șuviță a părului femeii. Toate aceste detalii care i-au convins pe anchetatori să-l aresteze pe bărbatul român, care se află în prezent în închisoarea din Torre del Gallo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel