Spania. Un român a golit mai multe magazine, din care a sustras articole de sport de peste 3.000 de euro

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Spania. Un român a golit mai multe magazine, din care a sustras articole de sport de peste 3.000 de euro
Spania. Un român a golit mai multe magazine, din care a sustras articole de sport de peste 3.000 de euro

Un tânăr român a fost arestat la Gandia, după ce a sustras, din mai multe magazine articole de sport, în valoare de 3.000 de euro.

Agenții Poliției Naționale din Gandía (Valencia) au arestat un tânăr român, de 21 de ani, presupus autor al cinci infracțiuni de furt. Acesta ar fi furat zeci de articole de îmbrăcăminte sportive, a căror valoare se ridica la peste 3.000 de euro, din mai multe unități comerciale din oraș.

Ancheta a început atunci când bărbatul român a fost prins, în flagrant, într-un centru comercial situat în Gandía, în timp ce fura articole de sport în valoare de 700 de euro, scrie europapress.es. După raportarea ultimului jaf, agenții  început cercetările pentru a afla dacă bărbatul ar putea fi implicat și în alte furturi semnalate în oraș. Ancheta a scos la iveală faptul că alte patru jafuri cu același mod de operare, au fost comise în magazinele de îmbrăcăminte din orașul Gandian și în alte localități din apropiere. În total, ar fi furat îmbrăcăminte sportivă de peste 3.000 de euro.

Hoțul intra în magazinul pe care intenționa să-l jefuiască cu o geantă sport, care era căptușită în interior cu folie de aluminiu, pentru a împiedica sistemele de alarmă să detecteze hainele furate. În cele din urmă, agenții l-au arestat pe bărbatul, de origine română, care are mai multe antecedente penale pentru fapte similare. Acesta este acuzat de cinci infracțiuni de furt. Judecătorul a dispus trimiterea românului în închisoare. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel