Spania. Român căutat pentru CRIMĂ și două violuri, prins după o urmărire ca-n filme pe acoperișurile din Torrent

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Spania. Juan de Dios a fost asasinat de un român pentru o posibilă răzbunare: "Tot poporul știa că într-o zi va veni asta"
Spania. Juan de Dios a fost asasinat de un român pentru o posibilă răzbunare: "Tot poporul știa că într-o zi va veni asta"

Acțiune spectaculoasă a poliției din Spania: un român căutat pentru o crimă și două violuri a fost prins după o cursă nebună pe acoperișurile din El Vedat.

Poliția spaniolă a arestat un român căutat pentru o crimă și două violuri. Fugarul a folosit mai multe identități false și a fost arestat după o goană nebună pe acoperișurile din cartierul El Vedat din Torrent.

Poliția locală din localitatea Torrent (lângă Valencia) a arestat miercuri, 4 august, un criminal român, căutat de autorități pentru comiterea mai multor infracțiuni grave, printre care uciderea unui bărbat și violarea a două femei, relatează publicația locală Las Provincias.

Românul a folosit mai multe identități false

 

Potrivit sursei citate, fugarul român, care a folosit de-a lungul timpului mai multe identități false, a fost arestat după o cursă spectaculoasă pe acoperișurile caselor din cartierul El Vedat din Torrent.

Incidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 15:30. Doi polițiști l-au identificat pe fugar și pe un alt bărbat, după ce i-au surprins când duceau bunuri într-o casă de pe strada América. Polițiștii le-au cerut celor doi indivizi să le arate documentele de identitate pentru a verifica dacă sunt rezidenți la acea adresă și pentru a verifica o posibilă ocupare ilegală a casei.

Unul dintre agenți a observat că unul dintre documente era fals. Imediat, românul a rupt-o la fugă, urcându-se pe terasele și acoperișurile din apropiere.

Polițiștii l-au urmărit pe bărbat și, la scurt timp, au reușit să-l prindă și să-l aresteze, fără să-i cunoască istoricul criminal.

În momentul în care i-au verificat amprentele în baza de date penală, oamenii legii au văzut infracțiunile grave comise de tânăr. Fugarul avea emis pe numele său un mandat internațional de arestare pentru infracțiunile de crimă și viol.

Autoritățile române îl cautau pe individ pentru implicarea sa în execuția unui bărbat (împușcat în cap) și două agresiuni sexuale asupra a două femei.

În plus, fugarul a fost căutat și de poliția spaniolă pentru infracțiunile de prostituție, abuz sexual și falsificare de documente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel