Spania. Un avocat român, la un pas de înec, a fost salvat de doi tineri

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Spania. Un avocat român, la un pas de înec, a fost salvat de doi tineri
Spania. Un avocat român, la un pas de înec, a fost salvat de doi tineri

Doi tineri au salvat un bărbat, de 38 de ani, de naționalitate română, care a fost surprins de un curent puternic, în timp ce se scălda și nu putea ieși la mal. Evenimentul a avut loc, ieri, în jurul orei 20.30, pe plaja din Can Bauló, Can Picafort, în municipiul Santa Margalida.

Doi tineri, locuitori din Can Picafort, se aflau pe terasa restaurantului Mari Paz când au văzut că o persoane era la un pas să se înece. Tinerii nu au ezitat mult, au luat un colac de salvare își au sărit în ajutor victimei. S-au aruncat în apele mării și au înotat până la victima care se afla la aproximativ 100 de metri de țărm.

La acea distanță de mal se formează multe vârtejuri, prin urmare bărbatul român nu a reușit să iasă din apă. În ajutorul celor doi tinei au sărit și polițiștii locali din Santa Margalida, care i-au ajutat și pe tineri să-l scoată pe bărbat la mal, relatează diariodemallorca.es.

Victima este un avocat român din Can Picafort. Acesta a fost preluat de o ambulanță și a fost dus la spital, deoarece a înghițit multă apă și avea nevoie de oxigen. Medicii sunt rezervați în ceea ce privesc șansele de supraviețuire a românului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel