Italia. Un român s-a dat în spectacol într-un bar. A amenințat patronii și a încercat să fure arma unui polițist

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român, în vârstă de 41 de ani, a fost arestat, sâmbătă, fiind acuzat de tentativă de furt, opunerea rezistenței în fața unui polițist, rănirea și amenințarea  unui funcționar public.

Evenimentele au avut loc, sâmbătă seara, în via Cadorna din Genova. Un român, în vârstă de 41 de ani, a fost arestat de poliție pentru tentativă de furt calificat, rănire și amenințarea unui funcționar public.  Agenții de poliție, care au intervenit, au văzut un bărbat, cu sânge pe față. Acesta țipa la managerii unui bar, care încercau să-l scoată afară. 

Polițiștii au fost informați că agresorul a intrat în bar cu o sticlă de vin în mână și a început să deranjeze clienții, hărțuindu-i. Mulți dintre cei prezenți nu l-au băgat în seamă, în timp ce unii au reacționat la provocare și l-au lovit în față, după care au plecat. Deși ofițerii de poliție au încercat să vorbească cu bărbatul pentru a-l calma, acesta a devenit agresiv și cu ei. De asemenea, bărbatul de 41 de ani a încercat să smulgă pistolul unui polițist, ca apoi să tragă în cei prezenți, scrie ligurianotizie.it.

Nereușind să pună mâna pe armă, românul a lovit un alt polițist cu pumnul în față, provocându-i un traumatism facial. Condus la secția de poliție, bărbatul a continuat să înjure pe toată lumea. La percheziții, asupra sa au fost găsite documente de identitate care nu erau ale sale, fiind declarate pierdute încă în iulie anul trecut de către deținătorul legitim. Magistratul de serviciu a dispus ca românul să fie trimis la închisoarea Marassi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel