Italia. Doi hoți români au spart o casă, dar unul dintre ei și-a uitat telefonul la locul faptei

Liviu Ludovic |
Data publicării:
carabinieri_masina_arestat
carabinieri_masina_arestat

Doi români au fost arestați în Italia, fiind acuzați că au comis mai multe spargeri. La una dintre "lovituri", un hoț și-a uitat telefonul mobil la locul faptei. 

Doi români au fost arestați în Italia, fiind acuzați de furt agravat în complicitate. Potrivit presei locale, cei doi bărbați, în vârstă de 25 și 33 de ani, sunt autorii a diferite furturi efectuate în urmă cu un an în localitatea Montecastrilli din provincia Terni (Umbria).

Două dintre aceste furturi s-au petrecut într-o noapte din luna iulie a anului trecut, pe via Tuderte din localitate, într-una din case fiind chiar și proprietarul prezent, dar care dormea la acea oră, relatează La Nazione.

Hoții români au reușit atunci să fugă cu bunuri valoroase și cu bani, dar ofițerii interveniți ulterior pentru a investiga furtul au găsit un telefon mobil într-o încăpere din acea casă.

Unul din români și-a uitat telefonul la locul faptei

 

Conform carabinierilor, unul dintre cei doi infractori și-a uitat telefonul la locul faptei, iar acest fapt a ușurat foarte mult munca anchetatorilor, care au reușit astfel să afle identitatea hoților într-un timp foarte scurt.

Odată identificați, judecătorul de la Tribunalul din Terni a emis un mandat de arestare pe numele celor doi bărbați români, iar carabinierii i-au dat în urmărire la nivel național.

În cursul zilei de vineri, la mai bine de un an de la acele furturi, cei doi infractori au fost opriți de carabinieri pe faleza din Rimini, pentru un control de rutină, și au descoperit astfel că sunt chiar hoți care au efectuat furturile din provincia Terni.

Ambii indivizi au fost puși sub arest și urmează să fie judecați pentru furt agravat, riscând o pedeapsă cu închisoarea între doi și șase ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel