Spania. Românca și complicele său, care au vrut să se răzbune pe o colegă și au incendiat o casă vecină, au ajuns după gratii

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Spania. Românca, care a vrut să-i dea foc unei colege, însă a greșit casa, a ajuns după gratii
Spania. Românca, care a vrut să-i dea foc unei colege, însă a greșit casa, a ajuns după gratii

Un spaniol și o româncă au fost arestați la Malaga, după ce au vrut să atace casa unei colege cu care ar fi avut un conflict la locul de muncă. Cei doi au greșit adresa și au incendiat o altă casă, provocând pagube altei persoane.

Incendiul pus intenționat a afectat mai mulți locuitori ai clădirii. O persoană a fost rănită, iar alte două ai avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au inhalat fum. În plus, în urma incendiului, casa a avut de suferit, iar mai multe echipaje de pompieri au trebuit să acționeze.

Cei doi ar fi aruncat un dispozitiv incendiar prin fereastra de la parterul unei clădiri de pe Avenida de la Paloma, în Malaga, provocând rănirea unuia dintre locuitori și avarii materiale locuinței. Ancheta indică faptul că au dat lovitura la o reședința greșită și intenția lor a fost să atace casa unei colege de serviciu cu care au avut anterior un incident de muncă. Totul indică faptul că cei arestați au vrut să se răzbune pe acea femeie „și după ce au aflat adresa reședinței sale, au mers să dea foc, dar au făcut o greșeală și au dat foc casei alăturate”.

 

Citeste si: Spania. O româncă a vrut să-i dea foc unei colege, însă a greșit casa: Mai multe victime

 

Pentru a stinge incendiul, a fost necesară intervenția mai multor echipaje de pompieri. Cel puțin doi vecini au fost tratați pentru inhalarea fumului și un altul a fost rănit. Curtea de Instrucție din Malaga a dispus arestarea româncei și a spaniolului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel