Reglare de conturi în stil mafiot la Vaslui. Un Porsche Cayenne, deținut de o româncă stabilită în Italia, incendiat 

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Poliţiştii au reţinut un bărbat de 34 de ani, acuzat de distrugere. Acesta au fi incendiat un autovehicul de lux după ce s-a certat cu fratele proprietarului maşinii, răzbunându-se astfel pe acesta.

După trei săptămâni de cercetări, poliţiştii din Vaslui l-au identificat şi reţinut pe autorul incendierii unei maşini de lux care fusese parcată în faţa unui bloc din oraş. Maşina, un Porsche Cayenne, aparţine unei românce din Vaslui, care este stabilită  în Italia. Fratele proprietarului autovehiculului s-a plimbat cu  autoturismul de lux, iar ulterior a intrat într-o dispută cu un vasluian cunoscut cu antecedente penale într-un bar din oraş, scrie adevarul.ro.

“În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vaslui, s-a stabilit faptul că pe fondul unui conflict spontan avut anterior cu apelantul, la un local de alimentaţie publică, bărbatul în vârstă de 34 din ani ar fi incendiat autoturismul parcat în faţa domiciliului persoanei vătămate. În urma incendiului, autoturismul a fost distrus în proporţie de 75%, totodată fiind cauzate avarii şi la faţada blocului unde s-a produs incendiul. Prejudiciul cauzat prin comiterea faptei este estimat la 35.000 lei”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui. Poliţiştii l-a reţinut pe bărbatul de 34 de ani pentru 24 de ore sub acuzaţia de distrugere.  Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea luării unei măsuri preventive.  

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel