Spania. Român dintr-un centru de detenție al imigranților, dus de urgență la spital cu suspiciune de TBC

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

 Un român de  47 de ani a fost transferat la un centru de sănătate din Centrul de detenție al imigranților, după ce i s-a făcut rău, prezentând semne ale unei infecții cu TBC.

Politistii care servesc în Centrul de detenție al imigrației din Valencia au remarcat, marți, că unul dintre cei din centru a prezentat simptome de boală și, bănuind că acesta ar putea fi tuberculoză, a fost transferat într -un centru de sănătate de urgență.

Surse ale poliției au indicat că bărbtul, în vârstă de 47 de ani și de origine română, a fost tratat după-amiaza de către personalul de sănătate al centrului, care a activat măsurile de reglementare corespunzătoare, cum ar fi internarea sa într-un centru spitalzt pentru a fi efectuat un test Mantoux care, în termen de 48 până la 72 de ore, trebuie să certifice dacă este vorba despre tuberculoză sau nu.

Aceleași surse au adăugat că același protocol implică faptul că toate persoanele care au fost în contact cu pacientul, atât persoanele din centru, cât și personalul, vor fi informați despre simptomatica afecțiunii astfel încît să poată detecta eventuale simptome.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel