Spania. Mama româncei ucise şi aruncate la gunoi rupe tăcerea: „O chinuia și o și bătea... ”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Mama Alinei, românca ucisă și pur și simplu aruncată la gunoi, în Spania, spune că olandezul obișnuia și să se drogheze. Mai mult, după o bătaie crâncenă, autoritățile spaniole i-au interzis să se apropie de concubina lui.

„E plecată de la 18 ani. A fost plecată în Spania, acolo l-a întâlnit pe primul soț, spaniol. S-a căsătorit cu el aici, la Dichiseni, au împreună un băiețel de 14 ani. Nu s-a înțeles nici cu primul soț.

Citește și Spania: Alina Mocanu este românca ucisă și aruncată la gunoi de iubitul olandez. Mobilizare exemplară în orașul unde locuia

După mulți ani ea și-a luat băiatul și a venit în țară. Aici s-a întâlnit cu al doilea soț. Cu Daniel. Au împreună o fetiță de 8 ani. Nu s-a înțeles nici cu el și ea a plecat înapoi în Spania luând și băiatul cu ea. Fata a rămas la Daniel", povesteşte femeia în lacrimi, la România TV.

 

Mama Alinei: „Olandezul a fost și el căsătorit”

 

Pe iubitul olandez l-a cunoscut în Spania.

„Lucra la restaurant. Ea lucra la raestaurant, era ospătar. El văzând-o frumoasă, s-a dat la ea, s-au împrietenit... Ea avea apartament și stătea cu băiatul. Că și eu am fost la ea, avea o situație destul de bună, dar când am auzit-o că s-a împrietenit cu ăsta i-am zis: "Cum ți-ai lăsat tu casa și ai plecat?" "Nu, că e un om cumsecade. Că are firmă imobiliară, că are nu știu ce și...". Olandezul a fost și el căsătorit. Avea un băiat din căsătoria anterioară, de 17 ani. Dar venea în vizită și la ei. Urma să se căsătorească, scosese toate actele. Își luase și apostila...Nu-mi dau seama, s-a făcut o ruptură întere ei. El fiind gelos probabil pe ea... Dar când ieșea pe ușă el n-o vedea? Că doar el o punea să se-mbrace așa! Dar acum mi s-a părut că fusta a fost prea scurtă!

Citește și Românca ucisă şi aruncată în tomberon nu poate fi adusă acasă. Familia Alinei, apel disperat: "Ni s-a spus cât costă"

Eu mereu îi ziceam să se mute de-acolo, că la-nceput a fost lapte și miere când s-a împrietenit cu olandezul! C-a fost și aici în țară venită cu el. Și cadouri ne-a luat și bani ne-a dat... deci era un om... Mi-a cumpărat televizorul ăsta, un cuptor cu microunde, dar între timp, gelos fiind pe ea, că era frumoasă... Dar el o-mbrăca așa! El o punea să se-mbrace, să-i arate, că zicea că-i regina lui! Lucra cu el. Ea, cunoscând un pic de engleză și franceză, mergea ca intermediar cu casele. Pe ea a retras-o de la restaurant, fiind gelos. Nu știu de copil nimic. Eu știam că a vorbit duminică cu ea și i-a zis că totul e ok, că sunt la cumpărături. De la petrecerea aia unde-au plecat ei nu au mers acasă. La o fiestă, cum se fac acolo-n Spania, nu știu. Și au mers la birou. Acolo s-a-ntâmplat ce s-a-ntâmplat, nu acasă", a mai povestit femeia.

 

De ce i-a aruncat corpul la gunoi?

 

Femeia nu-şi explică de ce i-a aruncat corpul la gunoi.

Citește și Spania: Copilul româncei ucisă de soț a fugit de acasă: "A aflat că mama lui a murit". Exclusiv

„Probabil că e un criminal în serie! Poate, că așa am auzit la televizor! Că el a mai făcut ce a mai făcut! Mai are ce mai are! În ultima perioadă, când a avut restricția, o chinuia. O chinuia și o și bătea... că are multe reclamații împotriva lui! După ce s-a mutat... În sfârșit s-a mutat! Dar la trei zile s-a dus după ea! Și s-au împăcat! Restricția a expirat și s-au împăcat”, a mai spus mama româncei ucise.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel