EXCLUSIV  Spania: Copilul româncei ucisă de soț a fugit de acasă: "A aflat că mama lui a murit". Exclusiv

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Coşmarul este departe de final pentru familia Alinei Mocanu, românca înjunghiată de iubitul său olandez în Moraira, Spania. Din câte se pare, rudele sale din Spania nu reuşesc să îl găsească pe fiul ei de 14 ani, care locuia cu ea. Copilul ar fi aflat de moartea mamei sale şi a dispărut fără urmă.

Alina Mocanu a lăsat în urmă doi copii, o fetiţă de nouă ani care locuieşte cu fostul ei soţ, în România şi pe băiatul de 14 ani cu care locuia în Spania. Într-o declaraţie exclusivă pentru ŞtiriDiaspora.ro, verişoarea femeii a povestit că băiatul este dat dispărut.

"Băiatul se afla cu ea în Spania şi noi am fost informaţi că nu se ştie nimic de băiat, nu este de găsit, nu poate să îl găsească. Poliţia ne-a informat că nu pot să îl găsească pe teritoriiul Spaniei, nu ştim nimic de el", ne-a declarat Georgiana, verişoara Alinei Mocanu.

Aceasta spune că bărbatul care a ucis-o pe româncă nu a spus absolut nimic despre copil în momentul în care a fost arestat.

"Bărbatul s-a predat singur, dar despre copil nu a spus nimic. Copilul se afla la ea acasă, însă pe ea a omorât-o în agenţia lui imobiliară. Apoi nu ştim ce s-a întâmplat cu copilul".

 

Minorul ar fi aflat de moartea mamei şi a fugit

 

Se pare că minorul ar fi aflat de la cineva că mama sa a murit şi ar fi fugit de acasă.

"Cineva ne-a spus că ar fi aflat copilul că mama lui este moartă dar că i s-a spus că a murit printr-un accident. Însă nimeni nu ştie dacă este aşa, dacă a aflat, dacă a aflat din altă parte... Este posibil ca el să fi aflat şi să fi avut un şoc şi să fi fugit de acasă, să stea ascuns. Nu se ştie nimic!", ne-a mai precizat ruda Alinei Mocanu. 

Copilul a fost deja căutat la bunicii din partea tatălui, care locuiesc şi ei în Spania.

"El avea bunicii din partea tatălui în Spania. Iniţial, noi am ştiut că el se află la bunicii din partea tatălui însă mai apoi ni s-a aspus că nu este aşa, că el nu se află acolo şi nu se ştie nimic de el".

Consiliul Local al Teulada Moraira a decretat ziua de miercuri, 19 februarie,  zi oficială de doliu pentru românca ucisă de iubitul olandez de 59 de ani. Alina Mocanu avea 34 de ani, era mama a doi copii și a sfârșit cu gâtul tăiat și aruncată la gunoi de bărbatul cu care avusese o relație.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel