Spania. Lacrimi și revoltă după moartea Mădălinei, tânăra româncă ucisă de iubitul ei: „Ce necaz mare a putut aduce un asasin!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Apropiații Mădălinei Neacşu, românca de 31 de ani ucisă luni în Torrejón de Ardoz, Spania, sunt revolatați și îndurerați după cumplita veste.

Cunoștințele, prietenii și familia Mădălinei sunt încă în stare de șoc. 

„Ferească Dumnezeu ce mare necaz a putut aduce un asasin. Dumnezeu să o ohdinească!”

„Dumnezeu să o odihnească în pace!!! Ăsta era ultimul lucru la care mă așteptam! Îmi pare extrem de rău pentru ce s-a întâmplat!”

„Să fiți puternici! Dumnezeu să o odihnească în pace!”

„Păcat de tinerețea ei! Dumnezeu să o ierte! Condoleanțe familiei”

„La pușcărie cu el! A omorât fata frumoasă!”

„Să i se aplice aceeași pedeapsă, cum a făcut el cu fata aceasta!” 

Acestea sunt doar câteva dintre zecile de mesaje publicate pe rețelele de socializare. 

 

„Nu am mai apucat să te văd surioara mea frumoasă!”

 

„Offf, surioara mea ai plecat și m-ai lăsat singur! Nu am mai apucat să te văd surioara mea frumoasă! Te iubesc cel mai mult! Am rămas fără cuvinte!”, transmite și fratele Mădăline, cel care face și un apel pentru a-i repatria trupul neînsuflețit al româncei.

„Vestea că fiinţa iubită a plecat brusc şi definitiv din viaţa ta, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere, ne-a şocat. Cuvintele sunt de prisos. Ele se rezumă doar la durere şi tristeţe. Numai Dumnezeu ne poate ajuta să înţelegem că drumul fiinţei dragi s-a oprit aici... Dumnezeu să-i dea odihna cea veşnică, iar vouă să vă dea tăria să treceţi prin această grea încercare. Sincere condoleste!!! Dumnezeu sa o ierte!!!”

„Dumnezeu s-o ierte..... Fără cuvinte... Vă înțeleg foarte bine durerea”

Citește și Spania. Premierul Pedro Sanchez, MESAJ emoţionant după moartea Mădălinei: "Toată compasiunea mea! Vom apăra neobosit viața femeilor"

„Dumnezeu să te ierte că ai fost un suflet bun! Tu pentru mine o să rămâi vie tot timpul! Nu o să te uit scumpa mea prietenă!”

„Păcat de ea! Doamne ferește! Fara cuvinte! Ce inima poate avea acel criminal să ia viața! Nu ai dreptul să-i iei viața unui suflet! Să fie pedepsit pe viață dacă a luat viața acestei fete să i se ia și lui! Dumnezeu să o odihnească în pace să aibă lumină veșnică! Of, Doamne câte vieți chinuite și tinere se duc!”

 

Iubitul i-ar fi crăpat capul

 

Tragicul eveniment a avut loc luni atunci când Mădălina şi iubitul ei, tot român, au luat cina în curtea companiei de transport pentru care lucrau amândoi, apoi au plecat spre casă cu o mașină a firmei.

Citește și Spania. Un român și-a ucis iubita și a sunat la 112 cerând ajutorul: „S-a înecat cu un os de pește!”

Bărbatul s-a întors la firmă cu iubita lui însângerată în mașină și a sunat la 112 cerând ajutorul susținând că femeia s-ar fi înnecat cu un os de pește. Medicii de pe salvare au intubat femeia, au stabilizat-o și au transferat-o la spital, de unde au sunat la Poliție, indicând că victima se afla în comă cu leziuni incompatibile cu viața din cauza unei fracturi de craniu. Românca a murit în cele din urmă la spital.

Românul în vârstă de 37 de ani este acum în arestul poliţiei unde este anchetat în calitate de suspect.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel