Spania. Un român și-a ucis iubita și a sunat la 112 cerând ajutorul: „S-a înecat cu un os de pește!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un român, în vârstă de 37 de ani, a fost arestat în Torrejón de Ardoz, Spania, suspect că și-a ucis iubita româncă, în vârstă de 31 de ani.

Potrivit noticiasparamunicipios.com, tragicul eveniment a avut loc luni atunci când cuplul a luat cina în curtea companiei de transport pentru care lucrau amândoi, apoi au plecat spre casă cu o mașină a firmei.

Apoi, bărbatul s-a întors la firmă cu iubita lui însângerată în mașină și a sunat la 112 cerând ajutorul susținând că femeia s-ar fi înnecat cu un os de pește. Medicii de pe salvare au intubat femeia, au stabilizat-o și au transferat-o la spital, de unde au sunat la Poliție, indicând că victima se afla în comă cu leziuni incompatibile cu viața din cauza unei fracturi de craniu.

 

Românca a murit în cele din urmă la spital

 

Anchetatorii, după ce au luat declarații martorilor și au aflat de certurile cuplului de români, și după ce au analizat locul unde ar fi putut avea loc evenimentele, l-au arestat pe bărbatul care astăzi este dus în fața judecătorului.

Românca a murit în cele din urmă la spital ieri seară, iar evenimentele sunt încă cercetate de polițiștii de la omoruri. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel