Spania. Premierul Pedro Sanchez, MESAJ emoţionant după moartea Mădălinei: "Toată compasiunea mea! Vom apăra neobosit viața femeilor"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Premierul Spaniei Pedro Sanchez a transmis condoleanţe familiilor a două femei ucise de partenerii lor, printre care şi Mădălina Neacşu, românca de 31 de ani care a murit în Torrejón de Ardoz.

"Două femei au fost ucise de partenerii lor în ultimele zile. Ei continuă să ucidă, însă noi nu vom permite. Vom lupta cu #violencemachista până când va fi eradicată din societatea noastră, vom apăra neobosit viața femeilor.

Toată compasiunea mea pentru familiile amândurora", a scris premierul Pedro Sanchez, pe pagina sa de Twitter, unde a distribuit o postare a Delegației Guvernului împotriva violenței de gen.

"Confirmăm decesul a două femei, una de 20 de ani la Barcelona și alta de 31 de ani în Torrejón de Ardoz, presupuse ucise de partenerii lor.

Numărul femeilor ucise în urma cazurilor de violență de gen se ridică la 23 în 2020 și 1056 din 2003 ăână în prezent", se arată în mesajul instituţiei.

Ştirea despre moartea Mădălinei a şocat comunitatea unde locuia. Tragicul eveniment a avut loc luni atunci când Mădălina şi iubitul ei, tot român, au luat cina în curtea companiei de transport pentru care lucrau amândoi, apoi au plecat spre casă cu o mașină a firmei.

Bărbatul s-a întors la firmă cu iubita lui însângerată în mașină și a sunat la 112 cerând ajutorul susținând că femeia s-ar fi înnecat cu un os de pește. Medicii de pe salvare au intubat femeia, au stabilizat-o și au transferat-o la spital, de unde au sunat la Poliție, indicând că victima se afla în comă cu leziuni incompatibile cu viața din cauza unei fracturi de craniu. Românca a murit în cele din urmă la spital.

Românul în vârstă de 37 de ani este acum în arestul poliţiei unde este anchetat în calitate de suspect. Familia Mădălinei cere acum ajutor să îi aducă trupul neînsufleţit acasă.

Citeşte şi: Spania. Ea este Mădălina, românca UCISĂ de iubitul ei. Familia face un apel DISPERAT: "Surioara mea a fost ASASINATĂ!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel