Spania. Un grup de români, bătaie în stradă cu un grup de columbieni: Mai multe victime

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Dispută în centrul orașului Pesaro cu bătaie și jigniri: un român și un italian au fost despărțiți de poliție
Italia. Dispută în centrul orașului Pesaro cu bătaie și jigniri: un român și un italian au fost despărțiți de poliție

Poliția Națională a arestat șase persoane după o luptă între două grupuri, de români și columbieni, în zorii zilei de duminică la Viveiro, provincia Lugo din Spania. Unul dintre participanții la conflict a folosit o drujbă pentru amenințarea celorlalți. Cel puțin două persoane au fost rănite grav și au fost transportate la Spitalul da Mariña.

Deținuții sunt patru bărbați și două femei, cu vârste cuprinse între 30 și 35 de ani. Ei urmează să ajungă în sala de judecată în calitate de presupuși autori ai unei infracțiuni de încăierare.

Poliția Națională a deschis o anchetă pentru clarificarea faptelor. Motivele luptei sunt necunoscute momentan.

Spania. Un român, creierul escrocheriei „om la mijloc”. Cum au fost păgubite mai multe femei care au apelat la o clinică de fertilitate

 

Grupurile de români și columbieni s-au luat la bătaie pe stradă

 

Incidentul s-a petrecut duminică între orele locale 3.00 și 3.30, când a izbucnit o luptă zbuciumată în zona Cantarrana, în Covas, în fața terenului de fotbal și a unui local de noapte, unde se aflau unele dintre persoanele care au participat la conflict.

Poliția din Galicia a primit apeluri de la mai multe persoane care au avertizat că acolo se desfășura o luptă: astfel au fost sesizate Poliția Națională, Poliția Locală, 061 Urgențe Sanitare - care a trimis două ambulanțe de sprijin vital de bază - și Garda Civilă.

„Două grupuri de persoane, de naționalitate columbiană și română, s-au bătut și au folosit diverse obiecte pentru a se răni, dintre care unele au fost luate dintr-un vehicul parcat în zonă. Potrivit martorilor oculari ai luptei, printre aceste obiecte se numărau cuțite sau clești. Unul dintre cei implicați în luptă a mânuit o drujbă pentru a intimida”, transmis oficialii.

Spania. Românce implicate într-o fraudă de peste 1 milion de euro: Peste 2.000 de bărbați seduși online, extorcați și amenințați

„Din încăierare au rezultat șase reținuți, în calitate de presupuși autori ai unei infracțiuni de încăierare. Poliția Națională procesează procedurile și ține deschisă ancheta pentru clarificarea faptelor. Motivele luptei sunt încă necunoscute”, mai spune Poliția.

Deși au fost mai multe persoane rănite, potrivit unor surse sanitare, doi bărbați implicați în luptă au primit îngrijiri medicale pentru răni grave, fiind transportați cu ambulanța la Spitalul da Mariña. Unul dintre ei avea o tăietură la cap, în zona scalpului, iar celălalt avea o rănire ușoară la cap și răni de apărare provocate de un cuțit - pe brațe și mâini, dar viața sa nu esre în pericol.

Ancheta continuă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a petrecut evenimentul.

Spania. Undă verde pentru eutanasierea românului care a împușcat trei foști colegi și un polițist: Judecătorii au decis pentru „Pistolarul din Tarragona”

 

------------------------------------

Dragi cititori, pagina de Facebook a site-ului ȘtiriDiaspora întâmpină probleme din cauza unor restricții abuzive care ne limitează impactul, iar astfel nu mai putem ajunge la dumneavoastră. Dacă doriți să fiți în continuare la curent cu cele mai importante știri și evenimente din Diaspora, vă rugăm să urmăriți și noua pagină a site-ului nostru:  

https://www.facebook.com/stiridiasporaexclusiv              

Vă mulțumim ca sunteți alături de noi,

Echipa ȘtiriDiaspora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel