Spania. Român, dat dispărut de familie, găsit fără suflare la marginea unui pod

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Spania: Rețea criminală dezmembrată de poliție. Infractorii amenințau cu întreruperea curentului electric
Spania: Rețea criminală dezmembrată de poliție. Infractorii amenințau cu întreruperea curentului electric

Un român, dat dispărut, a fost găsit fără viață în zona podului vechi din Lerma din Castilia și León, o comunitate autonomă din Spania.

Garda Civilă investighează cauzele morții unui român care locuia în Villalmanzo, al cărui trup neînsuflețit a apărut ieri scufundat în apele râului Arlanza, la baza vechiului pod Lerma. În principiu, și în așteptarea rezultatelor autopsiei și ținând cont de faptul că trupul neînsuflețit nu prezenta urme de violență, totul sugerează că a fost un accident nefericit și că a murit prin înec sau ca urmare a rănilor suferite în urma căderii în gol de la apeductul Lermei până la albia râului.

În acest sens, surse anchetei atrag atenția că trupul neînsuflețit prezintă un traumatism puternic la nivelul feței, compatibil cu o lovitură de piatră după căderea de pe pod, deși nu exclud că ar putea fi vorba de o lovitură anterioară. Autopsia va fi cea care va determina cauzele acelui traumatism și rana.

Una dintre ipotezele pe care le au în vedere cercetătorii, cea care are cea mai mare greutate în acest moment, deși în principiu nu este exclusă niciuna, este aceea că, la întoarcerea la domiciliul său din Villalmanzo, s-ar putea să se fi așezat acolo să se odihnească, pe parapetul podului vechi. Apoi, ar fi căzut în râul Arlanza.

Defunctul, potrivit mai multor martori, a fost văzut pentru ultima dată în viață sâmbătă seară în unele localuri de catering din Lerma.

 

Vezi și 

 

Spania. Muncitor român, lăsat fără suflare după ce a fost atacat de un cerb

 

Un român de 42 de ani a murit duminica aceasta în urma rănilor provocate de un cerb. Bărbatul, care lucra ca păstor în Muniáin, provincia Navarra, era de puțin timp în locul respectiv.

Un cetățean român în vârstă de 42 de ani a murit duminică dimineața în urma rănilor provocate de un cerb la o fermă zootehnică din Muniáin de la Solana, unde lucra. Pe lângă animalele obișnuite, această fermă include o turmă de cerbi și căprioare.

Poliția Forală a primit un apel în jurul orei 11:35 dimineața prin care era informată, într-o manieră foarte nervoasă, despre descoperirea cadavrului. Patrule de poliție din Estella și Pamplona, precum și o unitate de asistență medicală avansată și un elicopter medical au sosit la Muniáin, dar nu au putut face nimic pentru victimă, care pierduse deja mult sânge în urma mai multor plăgi încolțite și vânătăi la nivelul toracelui provocate de atacul animalului.

Nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața, iar poliția judiciară din Estella s-a ocupat de anchetă. Cadavrul a fost găsit de un vecin care se dusese să vadă animalele însoțit de tânărul său nepot.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel