Spania. Povestea româncei, plecată la cules de usturoi, ucisă de iubit pentru că l-ar fi înşelat cu un tânăr de 15 ani. Acasă o aşteptau doi copii

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Spania. Povestea româncei, plecată la cules de usturoi, ucisă de iubit pentru că l-ar fi înşelat cu un tânăr de 15 ani. Acasă o aşteptau doi copii
Spania. Povestea româncei, plecată la cules de usturoi, ucisă de iubit pentru că l-ar fi înşelat cu un tânăr de 15 ani. Acasă o aşteptau doi copii

A plecat la muncă în străinătate ca să le asigure copiilor un trai mai bun şi a sfârşit ucisă de partenerul de viaţă. Este povestea unei românce care şi-a găsit sfârşitul la  26 de ani. Femeia a fost înjunghiată de soţ, aruncată din maşină şi lăsată să moară pe marginea unei şosele din Spania. Vă avertizez că urmează informaţii cu un puternic impact emoţional.

Este declaraţia de iubire pe care la începutul anului bărbatul, şi el român, o făcea celei cu care are doi copii. Au plecat împreună la muncă în Spania, la cules de usturoi. Acolo, în micul oraş Montemayor, femeia s-ar fi apropiat prea mult de un tânăr de 15 ani. Gelozia ar fi pus stăpânire încet-încet pe minţile soţului care a devenit din ce în ce mai violent. 

Spania. O tânără muncitoare sezonieră româncă, ucisă. Criminalul a fugit, după ce a abandonat-o pe stradă

„Noi nu credem. Fiindcă noi am crescut fata. Am avut contact cu ea pe telefon, am vorbit, deci o cunosc de la vârsta de 3 ani, am crescut-o. O mai certa din când în când. Au mai avut discuţii în familie, dar fata nu prea ne spunea”, spune Geta, mătuşa victimei, la Observator.

 

Românca, abandonată pe un drum de ţară ascuns

 

Weekendul trecut, individul şi-a atacat soţia şi pe presupusul amant cu un cuţit. A urcat apoi femeia în maşină şi a abandonat-o pe un drum de ţară ascuns privirilor. 

„Sâmbătă dimineaţa (spre duminică n.r.), în jurul orei două şi jumătate, s-a primit telefonul, alerta că, pe un drum rural, a fost găsit trupul unei fete încă în viaţă.  S-a activat protocolul între poliţia locală, garda civilă şi serviciul de ambulanţă, pentru a o găsi şi a o duce la spitalul din Montilla, ca să fie stabilizată. Dar nu s-a putut, în primele ore ale zilei de duminică s-a declarat decesul”, a precizat Antonio Garcia, primar Montemayor.

Spania. Român, prins și încarcerat, după ce și-a ucis partenera și a aruncat-o din mașină: Amândoi veniseră la cules de usturoi

 

Ucisă din gelozie

 

În timp ce mama celor doi copii care o aşteptau acasă se stingea pe patul de spital, tatăl lor încerca să fugă. A fost prins a doua zi şi dus la audieri în Cordoba. 

Acasă, familia se pregăteşte de înmormantare si asteapta ca trupul tinerei sa fie repatriat la inceputul saptamanii viitoare. Înmărmurita de durere, familia a ieşit doar ca să spună că este şocată de cele întamplate.

La fel şi vecinii tinerei din Slatina, care spun că bărbatul ar fi avut episoade de violenţă şi în trecut.

„Am auzit că fata trăia foarte rău cu bărbatul, că o bătea, că o dădea afară din casă”, spune un vecin.

„N-am mai pomenit, am 62 de ani dar încă aşa ceva n-am mai pomenit”, adaugă o vecină. 

Brutalitatea faptelor a scos oamenii în stradă în Montemayor. Crima, dar şi violenţele împotriva femeilor în general, au fost condamnate într-un protest organizat de localnici în micul oraş spaniol.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel