Spania. O tânără muncitoare sezonieră româncă, ucisă. Criminalul a fugit, după ce a abandonat-o pe stradă. Este căutat de polițiști

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Polițiștii din Spania au reținut doi români care furau catalizatoare auto
Polițiștii din Spania au reținut doi români care furau catalizatoare auto

O muncitoare româncă sezonieră, în vârstă de 26 de ani, a fost ucisă, în Córdoba, Spania, de partenerul ei, tot român, în vârstă de 30 de ani, care acum este căutat de Garda Civilă.

O nouă crimă de violență de gen s-a încheiat cu uciderea unei femei în Córdoba, un oraș în Andaluzia, Spania. Un apel a alertat Garda Civilă ieri dimineață că o femeie a fost rănită pe drumurile publice din orașul Cordoba Montemayor.

Spania. Îngrijitoare româncă, la închisoare după ce a neglijat pensionara. Primea 1.200 euro lunar, dar ea se ocupa de afacerea familiei

Agenții s-au prezentat la fața locului, pe șoseaua Fuente Nueva, și au constatat că femeia prezenta răni compatibile cu un cuțit. Au mai aflat că responsabilul era un român, în vârstă de 30 de ani. El ar fi înjunghiat-o și apoi ar fi aruncat-o afară din vehiculul în care mergeau. Se pare că bărbatul este partenerul de viață al româncei și se aflau în Spania amândoi pentru muncă sezonieră.

Spania. Când proprietarul nu-i acasă, trei români ocupă o casă de lux din Ibiza ca și când ar fi a lor

 

Românca a murit la spital

 

Victima a fost transferată în stare critică la Spitalul Reina Sofia din Córdoba, unde a murit în cele din urmă. Comanda a organizat un dispozitiv pentru a localiza autorul crimei. 

13 turişti aflați în vacanță în Spania, arestaţi după ce au aruncat mucuri de țigară de pe balconul hotelului, provocând un incendiu

Consiliul Local Montemayor a indicat pe contul de Facebook că este un „caz brutal, de violență sexistă, intolerabilă și nemiloasă” pentru care a cerut luni, la ora 12:00, un moment de reculegere pentru femeia româncă. Potrivit reprezentanților Consiliului Local Montemayor, victima era vecină cu Montemayor din cauza sezonului agricol și a fost „ucisă de mâna partenerului ei”.

 

Nu este singurul caz de violență sexistă

 

Nu este singurul caz de violență sexistă din ultimele ore. Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost arestat în Sanlúcar de Barrameda (Cádiz), după ce și-ar fi atacat partenerul duminică cu o înjunghiere în gât. Femeia a fost grav rănită.

Spania. Doi şoferi români de TIR, prinși când furau din marfa pe care o transportau: Produse lipsă de 20.000 de euro

Femeia a suferit o înjunghiere la gât și se află „în stare gravă, dar în afara oricărui pericol”, potrivit medicilor, care au mai precizat că presupusul agresor, un bărbat de 50 de ani, a fost deja arestat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel