Șofer român, la un pas de masacru pe o stradă din Italia. Constantin era să fie linșat de mulțimea furioasă - FOTO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Constantin I., un șofer român în vârstă de 50 de ani, a fost la un pas de masacru, sâmbătă seară, pe o șosea din Palestrina, provincia Roma, regiunea Lazio, Italia.

Constantin, aflat sub influența băuturilor alcoolice la volanul unui Audi A4, a accelerat brusc de-a lungul centrului Carchitti, între Rocca Priora și Palestrina. El a fost la un pas să ucidă trecătorii care au alergat disperați din calea mașinii scăpate de sub control. Printre oamenii care erau să fie izbiți de mașina românului era și un carabinier al companiei din Palestrina, care se afla în timpul liber.

Militarii s-au deplasat imediat la fața locului și au oprit mulțimea furioasă care s-a năpustit asupra românului. L-au salvat de la linșare și acum șoferul este în arest la domiciliu. 

2. -imagine fara descriere- (sofer-roman--la-un-pas-de-masacru-pe-o-strada-din-italia--constantin-era-sa-fie-linsat-de-multimea-furioasa-2.jpg)

 

Oamenii au încercat să-i spargă geamurile mașinii cu scaune

 

Constantin a fost nevoit să-și încheie cursa din cauza prezenței unor mașini care l-au oprit, iar în acel moment oamenii care au văzut ce era să facă au năvălit asupra lui. Au încercat să deschidă portierele mașinii pentru a-i da o lecție, în timp ce alții au apucat scaunele din barurile din zonă și le-au folosit pentru a sparge geamurile mașinii, fără succes.

În loc să se baricadeze în mașină, românul a accelerat și a dat în marșarier, continuând să semene panică pe Via Vittorio Veneto, izbindu-se de mașinile parcate, dar și de ziduri. O scenă care a reamintit de cadrele evenimentelor dramatice din ultimii ani, de la atacurile teroriste de la Nisa și Barcelona până la alte episoade de nebunie petrecute în Statele Unite.

Din fericire, nu au existat victime în urma acțiunilor șoferului român.

Constantin a fost blocat și salvat de furia oamenilor de un carabinierul care era în afara serviciului, rănit și dus la spitalul Palestrina, și de un agent de pază care a intervenit după ce a văzut mașina cu viteza mare în centrul Carchitti.

3. -imagine fara descriere- (sofer-roman--la-un-pas-de-masacru-pe-o-strada-din-italia--constantin-era-sa-fie-linsat-de-multimea-furioasa-3.jpg)

 

Șoferul român spune că s-a speriat de mulțime

 

Militarii din Palestrina au intervenit alături de colegii lor de la stația Gallicano din Lazio și, împreună, au reușit să oprească Audi-ul și să-l convingă pe român să deschidă ușa. A fost urcat într-o mașină de patrulare și dus la sediul Poliției, unde a fost arestat pentru ultraj și răni asupra unui funcționar public și sancționat pentru conducere sub influența alcoolului. Apoi a fost plasat în arest la domiciliu.

Motivele care l-au determinat pe românul de 50 de ani să se urce la volan sub influența alcoolului sunt necunoscute, cel puțin pentru moment. Nu este exclus ca, la un moment dat, Constantin a decis să nu se oprească și să încerce să scape speriat de vreo 20 de oameni care, după spusele lui, ar fi vrut să-l atace pentru ceea ce a facut până în acel moment.

Investigatiile carabinierilor continuă să reconstruiască povestea pentru a afla toate detaliile ei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel