Italia. Gestul revoltător și batjocoritor al unui român, viral pe TikTok: Și-a făcut nevoile pe mașina Poliției

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Gestul revoltător și batjocoritor al unui român, devenit viral pe TikTok Și-a făcut nevoile pe mașina Poliției
Italia. Gestul revoltător și batjocoritor al unui român, devenit viral pe TikTok Și-a făcut nevoile pe mașina Poliției

Un român, în vârstă de 25 de ani, s-a filmat, cu țigara în gură, în timp ce își făcea nevoile pe o mașină a Poliției din Italia. Filmarea a postat-o pe rețeaua de socializare Tik Tok și a devenit virală în scurt timp.

Tânărul român, care era rezident în La Spezia, regiunea Liguria, Italia, urinase pe o mașină de poliție locală și s-a filmat în timp ce micționa, ținând o țigară în gură, cu o privire sfidătoare. A fost un succes garantat pentru filmarea care a adunat mii de like-uri și share-uri. Românul a fost pedepsit cu o amendă și a primit ordin judecătoresc să părăsească localitatea.

De altfel, militarii Comandamentului Viale Amendola din La Spezia au intrat în acțiune și, grație unei anchete fulger, au reușit să dea de urma autorului gestului revoltător și batjocoritor: un cetățean român de 25 de ani cu domiciliul în oraș.

 

Amendă de peste 3.000 de euro

 

Faptele datează de vineri după-amiază. Tânărul român urinează pe mașina de Poliție Locală care este parcată lângă Teatrul Civic, în timp ce agenții patrulează pe jos pe străzile centrului, și apoi publică filmulețul.

Odată ce filmul a fost ajuns viral, românul a fost identificat și chemat la Comandament, unde au început necazurile pentru el. Filmarea era încă prezentă în memoria telefonului băiatului, care nu a putut nega probele.

Cercetările agenților au permis să se constate că gestul fusese clar imortalizat, dar au luat în considerare și imaginile de pe camerele de supraveghere video ale orașului, confirmând astfel teza acuzatoare împotriva sa.

Pentru tânărul de 25 de ani s-a declanșat sesizarea Autorității Judiciare pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj împotriva Administrației Civice și insultă la adresa unui funcționar public. De asemenea, în temeiul art. 726 Cod penal, a fost imediat sancționat pentru fapte contrare decenței publice cu o amendă de 3.333,33 euro și cu sancțiunea accesorie a ordonanței de expulzare din localitate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel