Italia. Tineri romani, găsiți morti în casă: Cadavrele erau într-o stare avansată de descompunere

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Cadavrele a doi români au fost găsite, în această dimineață, într-o casă din Brienza, provincia Potenza, regiunea Basilicata, Italia.

Moartea celor doi români ar fi fost cauzată, conform primelor ipoteze, de o scurgere de gaz în interiorul casei de la marginea orașului Burgundia, scrie ansa.it. 

Românii erau angajați într-o firmă din domeniul forestier. Alarma a fost trasă de colegii lor de serviciu care, nevăzându-i de ceva timp la muncă, i-au alertat pe carabinieri.

La fața locului au intervenit carabinierii, pompierii și medicii care nu au mai avut nimic de făcut pentru a le salva viața românilor, fiind declarați decedați.

 

Cadavrele, găsite într-o stare avansată de descompunere

 

Cei doi români erau în vârstă de 22, respectiv 28 de ani. Cadavrele au fost găsite într-o stare avansată de descompunere, informează rainews.it. Casa în care au fost găsiți morți este situată într-o zonă greu accesibilă, la câțiva kilometri de centrul orașului Burgundia.

La fața locului au fost și procurorul Republicii Potenza, Maurizio Cardea, și procurorul Antonella Mariniello, care au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut tragedia.

 

Badantă româncă și fiul ei de 6 ani, găsiți morți, în Italia

 

În urmă cu un an, o altă tragedie a șocat Italia, atunci când o badantă româncă, în vârstă de 36 de ani, și fiul ei, în vârstă de 6 ani, au fost găsiți morți, într-una din camerele parohiei San Martino din Velletri, regiunea Lazio.

Tragedia a avut loc în data de 14 decembrie 2020 atunci când trupurile neînsuflețite ale Elenei și fiul ei Francesco au fost descoperite într-un apartament de la primul etaj de oamenii care administrau parohia care au alertat imediat autoritățile. Medicii ajunși la fața locului nu au putut decât să constate decesul celor doi. 

Elena lucra ca badantă, însă de câteva săptămâni ar fi rămas fără serviciu și ar fi primit găzduire într-una din camerele parohiei San Martino, administrate de asociația San Girolamo Emiliani.

Anchetatorii susțin că decesul ar fi fost provocat tot de o scurgere de gaze. Se pare că Elena a aprins, pentru a încălzi camera unde se afla cu fiul ei, o sobă pe gaz tip ciupercă, care se foloseşte în exterior. Flacăra s-ar fi stins în timpul nopții, însă gazul a continuat să iasă, iar românca și fiul ei ar fi murit în somn.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel