Update 11 mai. Badantă româncă și fiul ei de 6 ani, găsiți morți, în Italia. Cererea de repatriere, făcută de escroci

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

O badantă româncă, în vârstă de 36 de ani, și fiul ei, în vârstă de 6 ani, au fost găsiți morți, într-una din camerele parohiei San Martino din Velletri, regiunea Lazio, Italia.

Update 11 mai. Conform rudelor, escrocii au făcut un cont fals prin care cereau bani pentru repatriere, deși familia plătise totul din decembrie. 

Tragedia a avut loc în data de 14 decembrie 2020 atunci când trupurile neînsuflețite ale Elenei și fiul ei Francesco au fost descoperite într-un apartament de la primul etaj de oamenii care administrau parohia care au alertat imediat autoritățile. Medicii ajunși la fața locului nu au putut decât să constate decesul celor doi. 

Până astăzi, carabinierii nu au dat voie familiei să ia trupurile neînsuflețite ale celor doi pentru că reprezentau obiectul anchetei. Însă, acum familia a primit acordul să îi ia pe Elena și Francesco să-i înmormânteze creștinește, dar este nevoie de un ajutor.

Iată mesajul inițial prin care escrocii doreau să obțină bani: 

„Bună ziua oameni dragi! Vin cu rugămintea în fața oamenilor cu suflet mare și posibilitate financiară care ar putea ajuta familia să ducă corpul Elenei și al îngerașului ei în țară pentru înmormântare! Elena și Francesco au decedat în data de 14 decembrie anul trecut lângă Roma, de atunci s-a deschis o anchetă de către carabinieri și nu au dat voie familiei să preia corpurile acasă, acum au primit înștiințare că pot întra în posesia acestora! Cine poate ajuta cât de puțin această familie să facă înmormântarea creștină poate depune un sprijin financiar după plăcerea și posibilitatea fiecăruia în contul fratelui Elenei, care se ocupa de înmormântare! PANZARU CRISTIAN:. Vă mulțumesc în numele familiei, multă sănătate tuturor!”, se arată pe pagina de Facebook Sprijin Elena Francesco.

2. Badantă ro... (badanta-romanca-si-fiul-ei-de-6-ani--gasiti-morti-in-italia--prc-e2prc-80prc-9eajutati-ne-sa-ii-aducem-pe-elena-si-pe-ingerasului-ei-acasaprc-e2prc-80prc-9d.jpg)

 

Elena și Francesco ar fi murit în somn

 

Amintim că Elena lucra ca badantă, însă de câteva săptămâni ar fi rămas fără serviciu și ar fi primit găzduire într-una din camerele parohiei San Martino, administrate de asociația San Girolamo Emiliani.

Primele ipoteze ale anchetatorilor susțin că decesul ar fi fost provocat de o scurgere de gaze. Se pare că Elena a aprins, pentru a încălzi camera unde se afla cu fiul ei, o sobă pe gaz tip ciupercă, care se foloseşte în exterior. Flacăra s-ar fi stins în timpul nopții, însă gazul a continuat să iasă, iar românca și fiul ei ar fi murit în somn.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel