Sfârșit tragic pentru un muncitor român de numai 23 de ani, în Spania: Colegul lui l-a găsit și a dat alarma

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un muncitor român, în vârstă de 23 de ani, și-a pierdut viața, ieri după-amiază, după ce un copac a căzut peste el, în Alfoz din provincia spaniolă Galicia, Lugo.

Tragicul eveniment s-a produs în zona O Vilar, în jurul orei locale 16:25, când Centrul Integrat de Asistență Urgentă (CIAE) din 112 Galicia, Spania, a primit sesizarea incidentului. Un coleg de muncă al muncitorului român a avertizat că peste acest bărbat a căzut un copac.

De la 112 Galicia, a fost sesizat 061 Urgențe Sanitare, ale cărui trupe nu au putut face nimic pentru a-i salva viața, dar și agenți ai Gărzii Civile.

„Primim zero respect!” Revoltă după moartea unui muncitor român, în Belgia: „Mihai a fost un coleg de top. Lasă în urmă o soție și doi copii”

 

Muncitorul român tăia lemne în pădure

 

Victima se afla în pădure și tăia lemne împreună cu un coleg, când a avut loc accidentul. Din câte se pare, celălalt operator a plecat să mai îndeplinească o sarcină, iar când s-a întors l-a găsit pe muncitorul român prins de trunchiul copacului.

A fost activat un protocol pentru un accident mortal de muncă, deplasându-se la fața locului un tehnician de gardă de la ISSGA (n.r. - Instituto de Seguridade e Saúde Laboral de Galicia) și un inspector de muncă pentru a efectua primele anchete.

Moarte misterioasa a unui muncitor român în Italia: Marian a căzut din picioare în prima zi de muncă

 

-----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel