Moarte misterioasa a unui muncitor român în Italia: Marian a căzut din picioare în prima zi de muncă

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:
Marian Nicolae Holban locuia în Italia de 10 ani (Foto: Il Gazzettino)
Marian Nicolae Holban locuia în Italia de 10 ani (Foto: Il Gazzettino)

Un muncitor român a murit în mod misterios în Italia. Bărbatul a căzut pur și simplu din picioare în prima zi de muncă și nu și-a mai revenit.

Un român în vârstă de 30 de ani a murit în Mestre, lângă Veneția, după două zile de suferință în spital. Bărbatul a fost transportat imediat la spital în chiar prima sa zi de lucru la noul loc de muncă. Până în acest moment nu este clar ce s-a întâmplat. Colegii au spus că bărbatului i s-a făcut rău și a căzut, dar medicii au descoperit că avea un traumatism cranian grav.

Potrivit publicației Il Gazzettino, Marian Nicolae Holban, originar din Vaslui, era rezident în Italia de 10 ani. Tocmai începuse prima zi de muncă la depozitul In’s din Dese (Veneto). Era în depozit când, într-o clipă, a căzut la pământ inconștient.

Alarma a fost dată curând după ora 9:30, când a fost găsit de către colegii de la depozit. Medicii de la serviciul de urgență 118, care au ajuns la locul evenimentului cu o ambulanță, au încercat să-l resusciteze, apoi l-au transportat la spital.

Marian a petrecut câteva zile la Spitalul „dell’ Angelo” din Mestre, luptându-se pentru viață.

Din păcate, starea sa de sănătate a fost prea gravă pentru a supraviețui, medicii nu au mai putut face nimic pentru el și Marian Holban a decedat luni, 6 februarie, după aproximativ 48 de ore de spitalizare.

Autoritățile italiene au deschis o anchetă

 

Procurorul Lucia D’Alessandro a deschis o investigație în acest caz. Inspectorii Serviciului de Siguranță și Igienă la Locul de Muncă (Spisal Ulss 3) vor efectua o reconstituire detaliată a evenimentelor.

Principala teorie este că muncitorul român, care tocmai începuse să lucreze la centrul logistic In’s din Dese, a suferit brusc de o afecțiune necunoscută. La spital, medicii au identificat un traumatism grav la cap. Inspectorii Spisal însă vor să afle originea acelei răni de la cap.

Anchetatorii își doresc să determine dacă Marian a suferit un traumatism cranian căzând la pământ din cauza afecțiunii sau dacă decesul a fost cauzat de această rănire. Practic, ei vor să afle dacă muncitorul român a decedat din cauza unei boli sau dacă a suferit un accident de muncă.

În zilele următoare, procurorul va ordona efectuarea unei autopsii asupra trupului tânărului de 30 de ani, care reprezintă primul pas în stabilirea cauzei decesului.

Marian Holban locuia în provincia Veneția, împreună cu familia sa, de peste 10 ani. Mama sa locuiește în Mirano. Era un muncitor dedicat, iubitor de fotbal, baschet și pescuit.

Data înmormântării nu a fost stabilită încă, se așteaptă autorizarea din partea procurorului. Un astfel de document nu va fi emis până la efectuarea autopsiei asupra trupului neînsuflețit, mai scrie sursa citată. 

 

-----------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel