Sfârșit fulgerător pentru o mamă româncă, în Italia. Elena Livia lasă în urmă un băiețel

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sfârșit fulgerător pentru o mamă româncă, în Italia. Elena Livia lasă în urmă un băiețel
Sfârșit fulgerător pentru o mamă româncă, în Italia. Elena Livia lasă în urmă un băiețel

O româncă, în vârstă de 33 de ani, a murit subit în data de 12 februarie la spitalul Angelo din Mestre, regiunea Veneto din Italia.

Elena Livia I. avea 33 de ani și era mama unui băiețel de 7 ani. Românca s-a îmbolnăvit în timp ce era acasă, în pat, fără avertismente. Familia a sunat imediat la numărul de urgență. Se pare că românca nu ar fi suferit de vreo boală anume.

Cauza morții Elenei este o boală bruscă nespecificată, scrie presa din Italia. Graba către spitalul Angelo din Mestre a fost inutilă. Românca a murit la scurt timp după ce a ajuns în camera de urgență. Decesul este până în prezent fără un motiv clar, atât de mult încât membrii familiei se gândesc să ceară o autopsie pentru a clarifica ce s-a întâmplat.

Român înarmat într-un autocar care venea din Italia: Polițiștii din Germania l-au arestat, iar bărbatul a încercat să scape de pistol chiar în fața lor

 

Comunitatea este în stare de șoc

 

Comunitatea Olmo di Martellago (Veneția), unde femeia a locuit și a fost cunoscută de toți este consternată de ceea ce s-a întâmplat cu Elena Livia. Tânăra lasă în urmă un băiat de șapte ani de care era foarte apropiată.

Elena Livia avea origini românești, dar a ajuns în Italia împreună cu familia ei în urmă cu 18 ani. A locuit mai întâi la Mogliano, apoi la Mestre. Timp de opt ani a locuit în Olmo, cu părinții și fiul său. Ea a urmat liceul științific Berto din Mogliano, a absolvit institutul Alberini din Lancenigo (Treviso) și a lucrat în sectorul hotelier. Ulterior și-a găsit un loc de muncă ca agent de securitate la Civis și a lucrat recent la Iperlando din Mestre. Chiar și colegii săi au fost șocați de cele întâmplate.

„O situație de profundă incertitudine”. Tânără româncă, găsită fără viață în Italia: Familia cere redeschiderea anchetei la 7 ani de la tragedie

 

-----------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG  

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel