România are suficiente stocuri de alimente și produse neperisabile. Cărbunaru:“Există suficienta marfă în depozite”

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

România are suficiente stocuri de alimente și produse neperisabile, anunţă purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, după ce pe rețelele de socializare au apărut imagini cu persoane care cumpără baxuri întregi de ulei.

„România are suficiente stocuri de alimente și produse neperisabile. Autoritățile sunt în contact permanent cu retailerii”, a declarat, sâmbătă, Dan Cărbunaru.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, există suficientă marfă în depozite ai magazine.

Creșterea prețului la combustibil îi sperie pe români. Șoferii au luat cu asalt benzinăriile, cozi uriașe: „Nu intrați în panică!” - FOTO+VIDEO

Sâmbătă are loc o nouă ședință de Guvern în care urmează să se aprobe un proiect de hotărâre privind acordarea de gratuități şi facilități pentru transportul cetățenilor străini sau apatrizilor aflați în situații deosebite, proveniți din zona conflictului armat din Ucraina.

Virgil Popescu, despre panica din benzinării: „De la MOL a plecat informaţia, cu 11 lei litrul”. Rețeaua ar avea probleme în Ungaria

 

La finalul ședinței de Guvern, se vor face precizări și despre stocurile de alimente din România. Pe rețelele de socializare apar de câteva zile imagini cu cozi interminabile în magazine, în care oamenii cumpără baxuri întregi de ulei.

Pe rețelele de socializare apar de câteva zile imagini cu cozi uriașe în magazine, în care oamenii cumpără baxuri întregi de ulei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel