Româncă, transferată, cu un avion SMURD, la Centrul de Arși din Viena

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
roman transferat  la un spital de arsi
roman transferat la un spital de arsi

Un echipaj SMURD a preluat de la clinica de Chirurgie Plastică din Iași o pacientă în vârstă de 33 de ani care a suferit mai multe arsuri. Femeia va fi transferată, ulterior, cu un avion SMURD la Centrul de Arși din Viena.

Femeia se află în comă indusă, iar starea ei de sănătate nu este una bună după ce a suferit arsuri din cauza unei flăcări. Conform autorităţilor locale, femeia domiciliată în Suceava a suferit mai multe arsuri cauzate prin flacără. Pacienta este intubată, ventilată mecanic şi se află în comă indusă. Avionul SMURD o va transfera la Centrul de Arși din Viena, scrie bzi.ro.

”Un echipaj SMURD a preluat din clinica de Chirurgie Plastică o pacientă în vârstă de 33 de ani din Suceava. Aceasta se află intubată şi ventilată mecanic şi în stare de comă indusă. A suferit arsuri prin flacără (benzină) pe 60% din suprafaţa corporală. În aceste momente este transferată cu un avion SMURD la Centrul de Arși din Viena.” a explicat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iași.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel